Asla Vazgeçmem... SİNAN GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR!

Asla Vazgeçmem... SİNAN GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR!

Yapımcılığını Gold Film`in, yönetmenliğini Nihat Durak`ın üstlendiği `Asla Vazgeçmem` 9. bölümüyle 9 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00`de Show TV`de...

Show TV’nin başrollerini; Tolgahan Sayışman, Amine Gülşel, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen, Tuğçe Kumral, Ege Kökenli ve Poyraz Bayramoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Asla Vazgeçmem” yine temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Yiğit ve Sinan, sonunda karşı karşıya geliyor ve gerçekler bütün çıplaklığıyla su yüzüne çıkıyor.

Sinan, Yiğit ve Nur’u öpüşürken görmesiyle birlikte Nazan’ın tuzağına düşer. Nazan, Sinan’ı ortalığı karıştıracak tehlikeli bir oyun oynamaya iter. Kardeşinin Nur’dan hoşlandığını düşünen İclal de, kendi sebepleriyle bu oyuna ortak olunca çiftlikte işler karışır.

Öte yandan Elmas’la büyük bir yüzleşme yaşayan Aytül, Elmas’ın şantajına boyun eğmek zorunda kalır. Elmas’ın müştemilattan çıkıp çiftlikte yaşamaya başlaması, çiftlikteki dengeleri değiştirir.

Nur ve Yiğit, İclal, Nazan ve Sinan’ın oyunlarıyla zor anlar yaşar. Yiğit ve Sinan, sonunda karşı karşıya gelirken gerçekler bütün çıplaklığıyla su yüzüne çıkar. Çiftlikte kopan fırtına, Nur ve Yiğit’i unutulmaz bir geceye sürükler.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum