Aslan Kral...SOSYETEYİ BULUŞTURAN GALA!

Aslan Kral...SOSYETEYİ BULUŞTURAN GALA!

Gonca Vuslateri, Hande Doğandemir, Dila Tarkan, Ceylan ve Şebnem Çapa gibi ünlü isimler, sevilen çizgi kahraman Aslan Kral için Cinemaximum Emaar’da gerçekleştirilen özel gösterimde buluştu.

 Çoğu küçük yaşlardan beri Aslan Kral hayranı olan ünlü isimler, fotogerçekçi bir teknikle hazırlanan filmi büyük beğeniyle izledi.

 

 

Küçük büyük herkesin severek izlediği çizgi kahraman Aslan Kral, hayranlarıyla tam 25 yıl aradan sonra 18 Temmuz günü gerçekleştirilen özel bir gösterimle beyazperdede buluştu.

İstanbul’un gözde alışveriş merkezi Emaar’da bulunan 15 salonu ile Türkiye’nin en büyük Cinemaximum’unda gerçekleştirilen öngösterime, Gonca Vuslateri, Hande Doğandemir, Dila Tarkan, Ceylan ve Şebnem Çapa gibi birçok ünlü isim katıldı. İlk filmiyle aynı senaryoya sahip Aslan Kral, fotogerçekçi bir teknikle hazırlanan yeni filmi, büyük beğeni topladı.

 

 

Seslendirme kadrosunda Beyonce, Altın Küre ödüllü Donald Glover, James Earl Jones gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, yavru bir aslan olan Simba’nın ormanın kralı babası Mufasa’nın öldürülmesinin ardından yaşadıklarını ve bir kral olma yolundaki maceralarını anlatıyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.