Aslan Parçam... ÇEKİMLERİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR!..

Aslan Parçam... ÇEKİMLERİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR!..

Kalp rahatsızlığı olan ve organ nakli bekleyen küçük bir çocuğun ve çevresindekilerin hikayesini anlatan “Aslan Parçam” adlı uzun metraj filmin çekimleri Antalya’da tüm hızıyla devam ediyor.

Kalp rahatsızlığı olan ve organ nakli bekleyen küçük bir çocuğun ve çevresindekilerin hikayesini anlatan “Aslan Parçam” adlı uzun metraj filmin çekimleri Antalya’da tüm hızıyla devam ediyor.

3 haftalık çekim maratonunun ilk 3 gününü tamamlayayan Trio Taıitım ve Loft Yapım ekipleri Balbey Mahallesi’nde çekimlerine devam ediyor.

Mahalle’nin tarihi dokusu içinde devam eden çekimlerin sorunsuz sürdüğünü söyleyen senarist aynı zamanda filmin yönetmeni Okan Ege Ergüven gördükleri ilgiden şaşkına dönmüş durumda.

Balbey Mahallesi Muhtarı Abdullah Uyaraoğlu ve mahalle sakinlerinin verdiği destek ve yardımın kayda değer olduğunu belirten Ege Ergüven, “Bu filmi Antalya’da çekmek ile ne kadar doğru bir karar verdiğimizi birkez daha anladım.

Burada yaşayan herkes yardımcı olabilmek için adeta yarışıyor. Çok sıcak dostluk ilişkileri kurdum, gelecekte bu mahalleye yerleşmeyi bile düşünebilirim.

Çok samimi ve dost canlısı olan mahalle sakinleri filimimizin bel kemiğini oluşturdular adeta. Buradan tüm mahalle halkına sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum” diyor.

“Aslan Parçam’a danışmanlık yapan Duayen Gazeteci Deniz Akgün ise ilk heyecanın yatıştığını ve çekimlerin sıcak bir aile ortamında sürdüğünü ifade ediyor.

Her fırsatta Antalya’nın doğal bir film platosu olduğunu hatırlattığının altını çizen Akgün, “Antalya’nın kültürel yapısı ve tarihi dokusunu tanıtmak için bir fırsat daha yakaladık ve bunu en iyi vede güzel şekliyle değerlendiriyoruz.

Diğer yandan her zaman söylediğim gibi bacasız sanayi olan sanat güzel şehrimizin ekonomisine de canlılık getirecektir” şeklinde konuştu.

Yapımcı Barış Aslan gelecekte sosyal sorumluluk projelerine daha fazla ağırlık vereceklerini ifade ederken önceliklerinin insanların mutluluğuna giden yolda adımlar atmak ve yolllar açmak olduğunu söyledi.

Trio Yapım GenelMüdürü Yıldıray Veltan ise bu film ile bir çok hayata geçirecekleri bir çok projenin yolunun açıldığına dikkat çekti.

Veltan, “Bu filmi milat olarak almak gerek çünkü böylesine uyumlu ve inançlı bir ekip ile elimizi her taşın altına sokarız.

Öneml olan inanç biliği ve bu bizde var” diyerek düşüncelerini kısaca ifade etti.

Oyuncular, Hacı Ali Konuk ve  Ayça Abana, beklentilerinin ötesinde bir ilgi ile karşılaştıklarını söylerken, Antalya’nın hakkını vermek istediklerini ve bu şehirde profosyenel bir ekiple uluslararası projelere imzanın çok rahat atılacağını söylediler.

Filmde rol alan oyuncular arasında Rukiye Yenigül, Kahraman Sivri, Emre İğdemir, Erol Eraslan, Ergin Kılıkçıer gibi isimler ve yerel oyuncular bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.