Aslı Demirer-Gökhan Türkmen... "KORKAK" İÇİN BİR ARAYA GELDİLER !..

Aslı Demirer-Gökhan Türkmen... "KORKAK" İÇİN BİR ARAYA GELDİLER !..

Aslı Demirer ve Gökhan Türkmen birlikte seslendirdikleri "Korkak" şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu.

' Korkak'  video klip çalışması ile yayına girdiği andan itibaren sosyal medyada büyük ilgi görürken, dinleyicilerden tam not aldı. 

Şarkının tüm prodüksiyonunun Gökhan Türkmen'in yapım şirketi GTR Müzik tarafından üstlenildiği 'Korkak' isimli çalışmanın sözleri Aslı Demirer'e, bestesi ve düzenlemesi Aytaç Özgümüş' e ait."Korkak"ın davul kayıtları Belçika'da hazırlanırken mix& mastering'i Barış Büyük tarafından ve diğer tüm kayıtları Deney Evi'nde kaydedildi.   

3 şarkıdan oluşan "Korkak" isimli mini albüm , 'Korkak' şarkısının yanı sıra Aslı Demirer'in sevilen şarkıları "Bu Kafalar" ve "Saat Oniki" ile birlikte sevenleriyle buluştu. 

Klip çekimleri için Polonezköy'de bir villada bir araya gelen Aslı Demirer ve Gökhan Türkmen, "Çakal", "Halam Geldi" gibi başarılı filmlerin ödüllü yönetmeni Erhan Kozan ile çalıştı. Klibin senaristliğini Aylin Kozan, görüntü yönetmenliğini Doğan Sarıgüzel ve sanat yönetmenliğini Naz Eray gibi usta isimler üstlendi."Korkak"ın klibinde kullanılan görsel efektler ise Targa Film'e ait.  

Birbirini çok seven fakat ayrılmak zorunda kalan iki insanın yaşadıklarını ve duygularını anlatan, farklı metaforların kullanıldığı klip izleyenlere kısa film tadında görsel bir şölen sunarak büyük ilgi gördü.  

"Korkak" GTR Müzik etiketiyle dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini aldı.

İŞTE "KORKAK" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.