Aslı Enver... BEBEK GÖRÜNÜ!

Aslı Enver... BEBEK GÖRÜNÜ!

İş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Aslı Enver, yeni dizisinin özel gösteriminde objektiflere takıldı. Bir kız bebek dünyaya getirecek olan Enver, hamilelik süreci ile ilgili konuştu. Ünlü oyuncunun belirginleşen karnı dikkat çekti.

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’u başrollerinde buluşturan ‘Arayış’ı dizisinin yayınına sayılı günler kala dizinin özel gösterimi gerçekleşti.

14 Haziran’da Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında aynı anda yayına girecek dizinin 6 bölümü birden izleyicilerle buluşacak.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, özgün hikaye ve senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturduğu ‘Arayış’, Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ü başrollerinde buluşturuyor.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Geçtiğimiz yıl eşi Berkin Gökbudak ile evlilik kararı alan Aslı Enver, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu öğrenmişti. Bir kız bebek dünyaya getirecek olan Enver, dizinin özel gösteriminde hamilelik süreci ile ilgili konuştu:

Her şey yolunda. Gayet güzel gidiyor süreç.

 

Kaynak:milliyet.com.tr / Hüseyin ALTUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.