Aslı Hünel.. HATAY'DAKİ ÇOCUK ŞENLİĞİNDE SEVGİ SELİ!

Aslı Hünel.. HATAY'DAKİ ÇOCUK ŞENLİĞİNDE SEVGİ SELİ!

Aslı Hünel, geçtiğimiz hafta sonu Hatay’da depremzede aileler ve çocukları ile bir araya geldi. Payas Belediyesi’nin organize ettiği çocuk şenliğine katılan Hünel, öncesinde çadır kentleri ziyaret edip kadınlarla sohbet etti, ekmek ve yemek dağıttı, yanında getirdiği hediyeleri çocuklara dağıttı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremden etkilenen çocukların, yaşamış oldukları travmayı bir nebze de olsa atlatmaları için Payas Belediyesi ile el ele veren Hünel şenlikte büyük ilgi gördü. Sanatçı ile fotoğraf çektirmek isteyenler arasında zaman zaman izdiham yaşandı. 

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve kızı Zişan Altan’ın kendisine eşlik ettiği Aslı Hünel, ziyaretleri sırasında oldukça duygusal anlar da yaşandı.

Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde düzenlenen çocuk etkinlikleriyle birlikte Aslı Hünel’in de katılımıyla depremzede çocuklar ve aileleri moral buldu.

Kendisinden şarkı söylemesini isteyen kalabalığı da kırmayan Hünel ¨Allah’ın izniyle elbirliği ile bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz. Sizlerin istediği şarkı olsun, tabii ki söylerim¨ diyerek üç playback şarkı seslendirdi.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.