Aslı İnandık... "ASLI GİBİDİR" GELİYOR!..

Aslı İnandık... "ASLI GİBİDİR" GELİYOR!..

Komedi dünyasının parlayan yıldızlarından Aslı İnandık'ın rol aldığı yeni komedi filmi "Aslı Gibidir"in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımcılığını Hann'ın, yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Ayşe BalıbeyEvren Erdoğan Ulucanve Bener Karaçor'un kaleme aldığı, başrolünde Aslı İnandık'ın rol aldığı komedi filmi "Aslı Gibidir"in basın toplantısı önceki gün gerçekleştirildi.

Çekimleri hala devam eden filmin setinde gerçekleşen toplantıda kahkahalar havada uçuştu.

ASLI İNANDIK; "8 farklı tipleme canlandırdım"

Oyuncu olma hayaliyle yanıp tutuşan, kazandığı konservatuara ailesinin koyduğu engel nedeniyle gidemeyince "Gerçek Yaşam Dublörleri" adlı kulübe katılan Aslı'nın hikayesini konu alan filmde İnandık, canlandırdığı sekiz farklı tiplemeyle seyirciyi kahkahaya boğacak.

Senaryo çalışmalarına bir yıl önce başladıklarını dile getiren İnandık "Aslı Gibidir'de benim yıllardır canlandırdığım tiplemeleri seyirci bu kez bir hikaye üzerinden izleyecek.

Sekiz farklı tiplemeyi canlandırırken zorlandığım yerler de oldu ama eğlenerek, gülerek çekimlerimizi gerçekleştiriyoruz."  dedi.

İnandık filmin hikayesinden ilk ipuçlarını da basın mensuplarıyla paylaştı; Filmin hikayesi aslında biraz benim kendi hayat hikayeme de benziyor.

Film, oyuncu olma hayaliyle yola çıkan, aile engeliyle karşılaşan bir kızın hikayesini anlatıyor.

Hayatının rutininde elinde market poşetleriyle gezerken 'Gerçek Yaşam Dublörleri'nin ilanıyla karşılaşıyor ve dublörlerin bir parçası oluyor.

Dublörler kulübü gerçek hayatta karşılaşamayacağımız, farklı bir kulüp. Kulüpte kamera yok , kayıt yok. Dublörler bir dizi ya da film için çalışmıyor.

Tamamen gerçek hayatın içinde, nerde ihtiyaç varsa o role giriyorlar." diyor.

Aslı Gibidir' de konuk  oyuncu olarak rol alan Enis Arıkan filmde Pavyon sahibi Yıldıray karakterine hayat veriyor. Sevilen oyuncu filme dahil olma sürecini esprili bir dille anlattı;

 Filmde usta oyuncu Ayten Uncuoğlu, Dublörler Kulübü'nün sahibesi olan Ayşen karakterine hayat veriyor. Uncuoğlu;

Senaryoyu okuduğumda sevdim. Söyleyecek sözü olan, sanal gerçekliğe dokunan ama bu arada artık elimizde çok az kalmış sevgi, aşk, sevkat, aile  ve birliktelik duygularının kırıntılarını toplamaya çalışan çok güzel bir senaryo.

Çalışma içinde estetiği, özeni, itinayı, inceliği gözeten bir ekiple olmak da beni son derece mutlu etti."

Filmde Dublörler Klübü’nün gözü kulağı olan Seyfi karakterini canlandıran başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu ise; ‘’Dostlarımın her zaman yanındayım. Yelpazesinin her parçası ayrı ayrı renklere sahip olan bir karakteri canlandırıyorum.’’ Dedi. 

Filmin yönetmeni Ali Yorgancıoğlu ise "Çok yetenekli oyuncular ve çok iyi bir prodüksiyonla gerçekten iddialı bir film oluyor.

Komedi ağırlıklı ama aşk ve macera da filmde var. Oyuncularımız gerçekten aşırı yetenekli ve aşırı tatlılar, o yüzden bu durum filme yansıyor." dedi.

Aslı İnandık'ın başrolünde yer aldığı kadrosunda Ahmet Olgun, Tuna Orhan, Nazlı Tosunoğlu, Toygan Avanoğlu, Caner Özyurtlu, Enis Arıkan, Melis Kaygılaroğlu, Seda Türkmen, Tuğçe Karabayır, Aslı Turanlı ve  Berkay Tulumbacı'nın rol aldığı "Aslı Gibidir" yakında sinemaseverlerle beyaz perdede buluşacak.

Filmin konusu:

Aslı (Aslı İnandık) çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen iyi niyetli, saf ve hayalperest bir kızdır.

Hayallerinin peşinden gider ve özel bir konservatuarın oyunculuk bölümünü kazanır. Ailesi bu duruma karşı çıkar ve beklediği desteği göremez.

 

Çaresizce para kazanmak için ne yapacağını düşünürken 'gerçek hayatta sipariş üstüne oyunculuk' yapan dublörler kulübüyle tanışır ve orada çalışmaya başlar.

 

Burası hem Aslı’nın okul parasını kazanabileceği hem de kılıktan kılığa girerek oyunculuk yeteneklerini sergileyebileceği bir yerdir.

 

Her şey yolunda giderken, iş için gönderildiği eğlenceli görevlerden birinde hesapta olmayan bir aşk kapısını çalar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.