Aslı Şafak'la İşin Aslı... 40 PROGRAMININ BÜYÜK BAŞARISI!..

Aslı Şafak'la İşin Aslı... 40 PROGRAMININ BÜYÜK BAŞARISI!..

Bloomberg ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Aslı Şafak'ın sunduğu "Aslı Şafak'la İşin Aslı" Programına, yapımcı ve yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile oyuncu İlay Erkök konuk oldu.

Programda Aslı Şafak  "Yapımcımı konuk aldım çünkü büyük bir başarıya imza attılar. ilk defa benim programımda açıklamak istiyorum.

Özgün Türk formatı olan 40 Programı yurt dışına açıldı ve dünya devi bir yapım şirketi tarafından İngiltere'ye ve İrlanda'ya satışı imzalandı" diyerek 40 programı tasarlayan ve yapımcılarından Şafak Bakkalbaşıoğlu'na süreci sordu.  

Bakkalbaşıoğlu: Türk Televizyonculuğu için önemli bir gün. Çünkü 40, aslında bir talk show formatı. Biraz oyunlaştırılmış hard talk ve talk show kalıplarını bir araya getirmiş grafik paketiyle, sürelerle sayılarla süslenmiş bir format.

Zaten bu nedenle geçen sene Cannes'da tüm dünyaya Fresh bölümünde binlerce özgün format arasında ilk 11'e kaldı ve dünyaya lansmanı yapılan ilk talk show formatı oldu. Şimdi de İngiltere'ye yolculuğa hazırlanıyor. 

ALMANYA, İNGİLTERE VE İRLANDA'YA SATIŞI YAPILDI! 

Tasarımı BBO Yapım, Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar'a ait olan 40 programı ekrandaki başarısına bir yenisini daha ekledi.

Program Lucid Dream Entertainment tarafından İngiltere ve İrlanda'ya satıldı.

Dünyaca ünlü dev yapım şirketi ile anlaşma yapılarak İngiltere'nin en önemli TV kanallarından birinde önümüzdeki günlerde ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Yapım Şirketi ve kanalın ismi gizlilik sözleşmesi gereği şimdilik açıklanamıyor. 

HABER GLOBAL EKRANLARINDA YAYINLANIYOR

Geçtiğimiz sezon Cnn Türk ekranlarında yayın hayatına başlayan ve yayınlanır yayınlanmaz Cannes'da düzenlenen televizyon sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen MipTV Format fuarında en iyi formatlar arasında gösterime giren 40 programı; bu  sezon Haber Global ekranlarında Jülide Ateş'in sunumuyla ekranlara gelmeye başladı. 

40, yayınlandığı günden itibaren  her bölümü seyirci ve medya tarafından büyük ilgi görüyor ve sosyal medyada en çok konuşulanlara arasına girip, TT (trend topic) oluyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.