Aslıhan Güner... ÜNLÜ FRANSIZ MARKASI ONU TERCİH ETTİ!..

Aslıhan Güner... ÜNLÜ FRANSIZ MARKASI ONU TERCİH ETTİ!..

TRT 1’de yayınlanan Diriliş dizisinde canlandırdığı Karaca Hatun rolüyle izlediğimiz güzel oyuncu Aslıhan Güner, diziden ayrıldıktan kısa bir süre sonra dünyaca ünlü bir tekstil markasının davetlisi olarak Fransa'ya gitti.

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medyadaki sıcak paylaşımlarıyla da dikkat çeken Aslıhan Güner, markanın çıkartacağı yeni ürünlerinin tanıtım çekimleri için Türkiye'den davet edilen tek isim oldu.

3 gün boyunca dünyadan 10 özel davetli ile gerçekleştirilen çekimde kariyeri boyunca Grace Kelly, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Ava Gardner, Romy Schneider gibi önemli yıldızlarla çalışan makyaj sanatçısı ve kreatif direktör Olivier Echaudemaison'un tasarladığı yeni ürünler tanıtıldı.

Angelina Jolie'nin reklam yüzü olduğu markanın Türkiye'den de markaya en uyum sağlayacaklarını düşündükleri Aslıhan Güner'i doğal güzelliği ve öne çıkan tarzı sebebiyle tercih ettiği öğrenildi.

Seyahat etmekten en keyif aldığı ve en sevdiği şehrin Paris olduğunu her fırsatta dile getiren güzel oyuncu, çekilen fotoğraflarını da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.