Asmalı Konak Kadınları... YILLAR SONRA BULUŞTULAR!

Asmalı Konak Kadınları... YILLAR SONRA BULUŞTULAR!

2002-2003 yıllarında yayınlanan 'Asmalı Konak' dizisinde rol alan dört oyuncu, yılar sonra bir araya geldi. Goncagül Sunar, sürpriz buluşmadan fotoğrafları paylaşıp, "Yılların Asmalı Konak dostluğu" dedi. Aynı dizinin bir diğer oyuncunun yorumu da dikkatlerden kaçmadı.

Meral Okay'ın senaryosunu yazdığı, Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolde yer aldığı 'Asmalı Konak' dizisi, bir döneme damga vurmuştu.

2002-2003 yıllarında atv'de ekranlar gelen yapımda rol alan kadın oyuncular, yıllar sonra bir araya geldi. Goncagül Sunar, buluşmadan kareleri sosyal medyada paylaştı.

"YILLARIN ASMALI KONAK DOSTLUĞU" 

51 yaşındaki oyuncu, Instagram gönderisine, "Asmalı Konak kadınları 2021. 2002'den beri tazelenen biz. Retrodayız! Bir araya geldik! Nasıl özlemişiz! Yılların Asmalı Konak dostluğu. Çok seviyorum çok. Dedim ki kendi kendime; 'Asmalı Konak zamanı sosyal medya olsaydı ne olurdu kim bilir?' Siz gelirken biz dönüyorduk gençler" notunu düştü.

Asmalı Konak kadınları buluştu Nasıl özlemişiz

İpek Tuzcuoğlu, Eylem Yıldız, Goncagül Sunar ve Aysun Metiner'in sürpriz buluşmasına beğeni yağdı. Asmalı Konak'ın bir diğer oyuncusu Ege Aydan'ın, "Ne yapıyorsunuz orada bensiz?" yorumu dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.