Asuhan... HAYALİ GERÇEK OLDU!

Asuhan... HAYALİ GERÇEK OLDU!

Türkücü Asuhan “Sen Yoksun Diye” adını verdiği maxi single çalışmasını sanatçı dostlarının yardım ve desteği ile piyasaya çıkartmaya hazırlanıyor.

On dört yıl aradan sonra beş şarkıdan oluşan maxi single albümünü önümüzdeki günlerde Özdemir Plak etiketi ile piyasaya çıkartmaya hazırlanan “Seksi Türkücü” lakaplı Türk halk müziği şarkıcısı Asuhan sanatçı dostlarının desteğini de arkasına aldı.

Albümünde üçü arabesk, iki  tanesi  ise türkü formatında olan beş şarkı seslendiren şarkıcı en büyük hayalinin Müslüm Gürses şarkıları okumak olduğunu belirterek “Bu çalışmamın manevi değeri çok yüksek. Müslüm Gürses şarkısı okumak en büyük hayalimdi. Onunla uzun yıllar çalıştım ve benim hayatımda çok önemli yeri olan kıymetli  bir insandı.

Hem değerli eşi Muhterem abla hem de Müslüm abim ailem gibiydiler. Onu kaybettikten sonra  adını yaşatmak ve onu çok sevdiğimi herkese duyurmak istedim” dedi.

asuhan_muhteremnur.jpg

Önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak albümün Muhterem Nur’un vesile olması  ile çıkartma kararı aldığını belirten Asuhan, her ikisine de minnettar olduğunu belirtiyor.

Albüme adını  veren “Sen Yoksun Diye” adlı şarkıyı  Müslüm Gürses  43 yıl önce seslendirmişti. Kısa bir süre önce klibide çekilen şarkının çekimleri sırasında seti ziyarete gelen oryantal Asena da klipte rol aldı.

asuhan_asena.jpg

Albümün çıkış şarkısı olan “Sen Yoksun Diye” adlı şarkıyı yıllar önce seslendiren Müslüm Gürses’in de kısa  da olsa klipte görüntüsüne yer  veriliyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.