Asuman Dabak...  “FASL-I ASUMAN” İLE İZLEYİCİYİ MEST ETTİ!

Asuman Dabak... “FASL-I ASUMAN” İLE İZLEYİCİYİ MEST ETTİ!

Usta sanatçı Asuman Dabak, Etiler My Cabaret’te kahkaha dolu muhteşem bir geceye imza attı.

Tek kişilik “Fasl-ı Asuman” adlı Stand-up Kabare Show ile izleyicileri kahkahaya doyuran ve sahne performansı ile büyüleyen sanatçıyı  izlemeye gelenler arasında; Cenk Eren, Nazan Şoray, Saba Tümer,  Eda Özerkan, Mehtap Bayrı, Umut Oğuz, Armağan Çağlayan gibi ünlü isimler dikkat çekti.

Kadın-erkek ilişkilerinden, sette ki ilginç birçok anısını esprili bir dille anlatan Asuman Dabak gecede ayrıca “Dembaba” adlı şarkıyı seslendirdi. Müzikli fasıllı stand-up kabare şovunda dolandırılması ile ilgili durumu da ti ’ye alan Asuman Dabak “Basiretim bağlandı dolandırıldım” dedi.

Sahneden, Cenk Eren’in kendisine iki senedir“Gel pavyonda şarkı söyle, konsomasyonluk yap” dediğini esprili bir dille anlatan Dabak, “Hep reddettim, dizi işleri yalan işler, gel sana tezgah açalım” deyince “basiretim tutuldu evet dedim ve şu anda karşınızdayım, iyi ki de karşınızdayım.” dedi.  Asuman Dabak’a şarkılarıyla Afet eşlik ederken, gecede oryantal dans ziyafeti de yaşandı. Finalde Asuman Dabak için özel olarak hazırlanmış pasta kesildi.

asumandabak_fasliasuman_pasta.jpg

Tanju Babacan imzalı siyah dekolte kostümüyle ilk gecede güzelliği ve şıklığı ile de izleyicilerinin gözlerini kamaştıran  Asuman Dabak, önümüzde ki haftanın rezervasyonlarının şimdiden dolmuş olduğunu öğrendim dedi.

Stand-up Kabare’yi sahnede birleştirerek bir ilke imza attı!

Programı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Asuman Dabak “Daha önce stand-up yapıldı, kabare yapıldı ama, stand-up kabare ilk kez yapılıyor. Yıllardır yurt dışında Londra da izliyordum, neden Türkiye ‘de olmasın dedim ve başladık. Bunun mimarı da Cenk Eren’dir, ‘Hadi Asuman sen yaparsın’ dedi ve beni ikna etti” dedi.

Cenk Eren “Müthiş bir gece oldu, şeref verdi, kabul etti. Asuman sahneye en çok yakışan kadın sanatçılardan. Kadınlardan Stand-up yapan kimse yok. Asuman hem Stand-up hem de kabare yapıyor. Bu alanda tek kişi. O yüzden Asuman’ı pamuklar içinde yaşatmalıyız.” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.