Asuman Dabak... HOSTES OLDU!

Asuman Dabak... HOSTES OLDU!

Enerjik hal ve tavırlarıyla etrafına neşe saçan usta oyuncu Asuman Dabak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un 'Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz' projesi kapsamında düzenlenen kültür turlarının 3'üncüsü için Diyarbakır’daydı.

Şehrin mistik ortamına, kültürel ve tarihi alanlarına hayran kaldığını söyleyen Dabak, seyahatinden keyifli anları da sosyal medya hesabında paylaştı.

Seyahatin en dikkat çekici görüntüleri ise şüphesiz Diyarbakır dönüşü İstanbul uçağında çekilen video oldu. Asuman Dabak, elindeki tepsiyle bir anda çay-kahve servisi yapmaya başladı ve yolcuları şaşırtan eğlenceli anlar yaşandı.

Kültür Bakanlığı tarafından “Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” sloganıyla başlatılan proje kapsamında Diyarbakır’a gelen, Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un da başlattığı ve Diyarbakırlı sanatçıların yer aldığı kafilede Coşkun Sabah, İzzet Yıldızhan, Erkan Petekkaya, Asuman Dabak, Evrim Kırmızıtaş Başaran, Çağla Kubat, Suna Dumankaya, Özlem Yıldız, Yasemin Hadivent, Zeynep Mansur, Duygu Şenyürek, Emel Oysal, Sinem Eriş ve Bilge Kuru eşlik etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.