Ata Demirer Gazinosu... İLK GECESİNDE YOĞUN İLGİ: TÜM BİLETLER TÜKENDİ!

Ata Demirer Gazinosu... İLK GECESİNDE YOĞUN İLGİ: TÜM BİLETLER TÜKENDİ!

Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan, mizahin yıldız ismi Ata Demirer, yeni şarkılar, yeni şakalar ve unutulmayan klasikleri ile seyircisiyle buluştu.

Komedi Gazinosu formatını günümüzde ilk kez sahnelere taşıyan mizahın yıldız ismi Ata Demirer, BKM Organizasyonuyla; Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu stand-up gösterisi ‘Ata Demirer Gazinosu’ ile geçtiğimiz akşam (16 Şubat) Zorlu PSM’de seyirciyle buluştu!

atademirer-gosteri1.jpg

Stand-up, film, albüm ve dizi projeleri ile ilklerin öncüsü olan ve adından her zaman övgü ile söz ettiren Ata Demirer, ilk gösterisinde şakalarıyla seyirciye kahkahalar attırdı, bir yandan da özenle seçilmiş repertuvarı ile müzik şöleni yaşattı. Ata Demirer’e sahnede yine usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik etti.

BİLETLER HAFTALAR ÖNCESİNDEN TÜKENDİ

Biletleri haftalar öncesinden tükenen Ata Demirer Gazinosu ile Ata Demirer, salonu dolduran binlerce seyircisi tarafından gösterisi sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.