ATATÜRK HAVA LİMANI, HOLLYWOOD ÜNLÜLERİNİ AĞIRLADI !..

ATATÜRK HAVA LİMANI, HOLLYWOOD ÜNLÜLERİNİ AĞIRLADI !..

Burcu Bena’nın tasarımcısı Burcu Leflef, koreografisini ve danışmanlığını oyuncu Taylan Güner’in üstlendiği “Kelebeğin DünyasıI” defilesi ile görsel bir showa imza attı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde gerçekleşen defilede, ünlü plastik makyaj sanatçılarının benzer modellere özel olarak uyguladığı makyajlarıyla;  Victoria Beckham, George Clooney, Angelina Jolie, Marlon Brando gibi Hollywood’un ünlü isimleriyle birlikte futbol yıldızı Ronaldo da etkinliğe renk kattı.

Rus Gelin filmiyle Türkiye’de adını duyuran Tatiana Tsvirevich’in ise baş manken olarak yürüdüğü defile, izleyicilerine unutulmayacak teatral bir show yaşattı.

Benal Pekelli Aslaner’in kurucusu olduğu Bateks Tekstil bünyesindeki, Burcu Bena özel tasarımlarının yer aldığı defilede izleyicilere görsel bir şölen sunuldu. “Kelebeğin Dünyası” defilesi için podyuma gerçek boyutlarda özel bir uçak maketi yerleştirildi.

Uçak piste indiğinde duyulan anonsla birlikte defile başladı. Tasarımcı Burcu Leflef imzasını taşıyan kıyafetleri ile podyumda yürüyen mankenlere,  Victoria Beckham, George Clooney, Angelina Jolie, Ronaldo, Marlon Brando gibi ünlü yıldızlar (plastik makyajlı modeller) eşlik etti. 50 parçadan oluşan rengârenk Burcu Bena Koleksiyonu ile misafirlere havalimanında ilkbahar ve yaz esintisi yaşatıldı.

Oyuncak Dikiş Makinasından Başarılı Bir Tasarımcıya

Kelebeğin Dünyası Defilesi Tasarımcısı Burcu Leflef: “Annem Benal Hanım 33 yıldır tekstil sektöründe hizmet veriyor. Bu nedenle neredeyse tekstilin içinde büyüdüm. Annemin bana ilk hediyesi de küçük bir dikiş makinesidir. Onunla oyuncak bebeklerim için elbiseler dikerdim. Daha sonra eğitimime de bu alanda devam ettim. Beykent Üniversitesi’nde Tekstil ve Moda tasarımı eğitimimin ardından Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarıyla beraber birçok başarılı projede yer aldım.

2002 yılından itibaren de annem Benal Hanım’ın kurduğu Bateks firmasında Burcu Bena markası altında kurumsal kıyafetler tasarladım. Uzun yıllardır havacılık sektörüne de hizmet veriyoruz. Başarılı olduğumuz bu alandaki tüm tasarımlarımızı, koreografisini oyuncu Taylan Güner’in hazırladığı bir defile ile sunmak istedik. Daha önce koleksiyonlarımızı sadece kullanan kurumlar ve kurumların çalışanları tanıyordu. Ancak ülkemizde kurumsal kıyafet tasarımının ulaştığı boyutları herkesle paylaşmak istedik.

Bu düşünceyle daha fazla ses getirmek ve havacılık sektöründeki başarımızı gözler önüne sermek adına, ilk defilemizi Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirmeye karar verdik. “Kelebeğin Dünyası” defilesi bu şekilde ortaya çıktı. Yaklaşık iki aydır geceli gündüzlü yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İzleyenler için sıradan bir defileden oldukça farklı bir show hazırladık.

Podyum için özel bir uçak maketi tasarlandı. Bu makete gerçek bir uçak gibi uçuş kodu verildi, piste indiğinde kule tarafından anonsu gerçekleştirildi ve defilemiz başladı. Bu defile için ünlü plastik makyaj sanatçıları özel olarak makyajlar uyguladı. Bu sayede Victoria Beckham, George Clooney, Angelina Jolie, Marlon Brando ve Ronaldo defilemizde sergilediğimiz showda yerini aldı.” açıklamalarında bulundu. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.