Atiye... ENERJİSİ MAKSİMUMDA!

Atiye... ENERJİSİ MAKSİMUMDA!

Türk pop müziğinin genç yeteneklerinden Atiye, Pasaj Müzik etiketiyle yayınladığı BUDUR albümüyle kısa sürede müzik listelerinde üst sıralarında yer almayı başardı.

Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen genç sanatçı dün akşam yeni albümü 'Budur'un lansman konseri için Discorium'da sahne aldı. 00:30'da sahneye çıkan Atiye enerjisi ve performansı ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. Konser için uzun süredir dansçıları ve orketrasıyla hazırlanan Atiye, açılışı son günlerin radyo ve televizyonlarda sıkça dönen şarkısı "Budur" ile yaptı.

"Güzelim" şarkısı ile devam eden sanatçı 2 saate yakın sahnede kaldı.Yeni albümünden Ahmet, Baba, Hali Hali, Yalnızca Üzmek İçin şarkılarının yanı sıra Salla, Kal, Dondurma, Muamma.... gibi geniş kitleler tarafından bilinen şarkılarını söyledikten sonra Atiye, yoğun ısrarlar üzerine yeniden sahneye çıkarak BUDUR şarkısını söyleyerek konserine son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.