Attila Atasoy...45. SANAT YILINA ÖZEL KLİP!

Attila Atasoy...45. SANAT YILINA ÖZEL KLİP!

Dilenci, Haberler, Anılar, Zaman Meyhanesi, Fırtına gibi onlarca unutulmaz şarkıya, besteci, söz yazarı ve yorumcu olarak imza atan Türk pop müziğinin efsane ismi Attilâ Atasoy, sahnede geçirdiği 45. Yılı çeşitli etkinliklerle kutluyor..

Atilla Atasoy, bu etkinlikler çerçevesinde 14 Şubat Sevgililer Günü için, en çok istek alan şarkılarından biri olan  “Bir Gün Beni Ararsan”a yeni bir klip çekti.

Sözlerini Halil Çelikoğlu’nun, düzenlemesini Onno Tunç’un yaptığı şarkının bestesi Attilâ Atasoy’a ait.

“45. Yılımı kutlarken, bana yol arkadaşlığı yapmış çok kıymetli dostlarımı da unutmak istemedim.

Bir Gün Beni Ararsan, yalnızca gerçek aşklara ve âşıklara değil, artık aramızda olmayan çok kıymetli isimlerin anılarına da özlem dolu bir selâm ve kendimce bir ahde vefa.

Zaman denen evrensel sahnede hepimiz üstümüze düşen rolleri oynayıp bir gün bir yerde sahneden ayrılıyoruz.

Önemli olan sahnede kaldığınız sürece sanatla, bilimle ya da edebiyatla arkamızda güzel renkler, anlamlı dokunuşlar bırakmak.

Bu nedenle ‘Bâki kalan bu kubbede bir hoş sâda imiş’ sözünü çok anlamlı

bulurum.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zAMd_yQ4_E8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Aşk, iki kişinin birbirinin kalbindeki kıymetli ev sahipliğidir. Herkesin harcı değildir. Hakkını veren, sırrını çözen herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.

attilaatasoy_klip1-001.jpg

Erkan Çelenk'in yönetmenliğini yaptığı, Karadeniz kıyılarında çekilen ve 14 Şubat’ta yayınlanacak “Bir Gün Beni Ararsan” klibinin ardından sanatçı,12 Mart saat 21.00’de Zorlu PSM Touché Sahne’de “Attilâ Atasoy’la Zaman Meyhanesi” projesi ile sevenleri ile buluşacak.

attilaatasoy_klip2.jpgattilaatasoy_klip2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.