Attila Atasoy - Metin Uca... 'BİR TATLI HUZUR' VERDİLER!

“Nerede o eski şarkılar?” diye soranlara “Burada O Eski Şarkılar” konseptiyle hazırlanan gösteride Metin Uca Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz şarkılarının hikâyelerini anlatırken, Attilâ Atasoy da etkileyici sesi ve yorumuyla o şarkılara hayat verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi, seyircilerin ayakta alkışladığı müzik ve eğlence dolu unutulmaz bir gösteriye sahne oldu.

attilaatasoy-metinuca1.jpgattilaatasoy-metinuca2.jpg

“Nerede o eski şarkılar?” diye soranlara “Burada O Eski Şarkılar” konseptiyle hazırlanan 'Bir Tatlı Huzur' Türk Musikisi Günleri gösterisinde Metin Uca Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz şarkılarının hikâyelerini anlatırken, Attilâ Atasoy da etkileyici sesi ve yorumuyla o şarkılara hayat verdi.

attilaatasoy-metinuca3.jpg

İhsan Raif Hanım’ın “Kimseye Etmem Şikâyet” adlı eserinden, Dede Efendi’nin ilk Türk valsi “Yine Bir Gülnihâl”e uzanan, konukların da eşlik ettiği repertuara, Atasoy kendi şarkılarından örnekler de kattı.

attilaatasoy-metinuca4.jpg

“Son zamanlarda izlediğimiz en iyi müzikli gösteriydi” sözleri seyircilerin ortak görüşüydü.

attilaatasoy-metinuca5.jpgattilaatasoy-metinuca6.jpg

“Gönül Penceresinden Ansızın Bakıp Geçen”, karşılıklı eğlenceli diyalogları ile salona kahkahalar attıran bu sürpriz ikili bundan sonra da yeni projelerle karşımıza çıkabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.