Attila Atasoy...MÜZİKTE 45 YILINI 'ZAMAN MEYHANESİ'NE SIĞDIRDI!

Attila Atasoy...MÜZİKTE 45 YILINI 'ZAMAN MEYHANESİ'NE SIĞDIRDI!

Türkiye’nin en değerli müzisyenlerinden Atilla Atasoy, 'Atilla Atasoy’la Zaman Meyhanesi' konseptiyle salonu dolduran müzikseverlere eşsiz bir sahne performansı sundu.

Unutulmaz besteleri ve benzersiz sesi ile Türk müzik tarihine imza atan, "Altın sesli adam" Attila Atasoy, müzik yolculuğunun 45. Yılında, Zorlu Performans Merkezi touché sahnesinde 'Zaman Meyhanesi' konsepti ile keyifli bir yolculuğa çıkardı.

 

Attila Atasoy; İlk gitarını nasıl aldığından, ilk bestesini nasıl yaptığından, henüz yedi yaşındayken evde söylediği ve annesini şaşkınlığa uğratan ‘Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini’ isimli eserden günümüze müzikal ve beraberinde hayat yolculuğunu müziksevere 'Zaman Meyhanesi' konsepti ile sundu.

 

Gezdiği 156 ülke ile "Altın Gezgin" ödülü alan ve Düş Peşime isimli bir seyahat kitabı da yazan Attila Atasoy, kendisini izlemeye gelenlerin arasında bulunan gezgin arkadaşları ile de yaşadıkları maceraları şarkıları eşliğinde anlatmadan edemedi.

 

Tüm konukları ile tek tek ilgilenen Attila Atasoy, konuklar arasında bulunan Türk Sanat Müziğinin kadife sesi Melihat Gülses’i sahnesine davet etti.

 

attilaatasoy_melihatgulses_touche.jpg

 

Attila Atasoy, konuğu ile birlikte Türk Sanat Musikisinin en güzel eserlerini seslendirdi.

 

Programın ilerleyen saatlerinde yıllar boyu hit olmuş parçaları izleyicilerle birlikte seslendiren Atasoy'a bu muhteşem müzik ziyafetinde; Piyano ve akordiyonu ile Hakan Kaya, gitarı ile Emre Çiçek, kontrobası ile  Raim Paksoy, kanunu ile Kadriye Bozkurt, perküsyonda ise Çağatay Dede eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.