ATV YENİ YAYIN DÖNEMİNE HAZIR!

ATV YENİ YAYIN DÖNEMİNE HAZIR!

Yeni sezon lansman filmleriyle her sene çok konuşulan ATV, 2018 - 2019 yeni yayın dönemi tanıtım çekimlerini geçtiğimiz gün tamamladı.

Dizi ATV’de izlenir sloganıyla yıllardır en iyi yapımları ekrana getiren ATV, yeni yayın dönemine Eylül’de başlıyor.

Yeni sezon lansman filmleriyle her sene çok konuşulan ATV, 2018 - 2019 yeni yayın dönemi tanıtım çekimlerini geçtiğimiz gün tamamladı.

3 Yeni Dizi!

Sezon finalleriyle günlerce konuşulan atv dizileri, Eşkıya Dünyaya Hükümdar OlmazSen Anlat KaradenizAşk ve Mavi ve günlük dizi Beni Bırakma izleyicilerin merakla beklediği yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Yeni sezonla beraber ekrana merhaba demeye hazırlanan üç yeni dizi; "Bir Zamanlar Çukurova, Can Kırıkları ve Yıllar Sonra" ise yıldız oyuncularıyla izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Gündüz kuşağının vazgeçilmez iki ismi Müge Anlı ile Tatlı Sert ve  Esra Erol’da programı Eylül’de sevenleri ile buluşuyor.

Merak edilen konular, yanıt bekleyen sorular ise yine Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun programlarıyla yanıt bulmaya devam ediyor.

Murat Yıldırım’ın sunumuyla ekran başındakilerin bilgilerini sınadığı, dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yenilenen ekran grafikleriyle ve dekoruyla yine bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor.

Gündemin nabzını tutan, canlı bağlantılarıyla, özel haberleriyle ve yayınlarıyla, haberin merkezi yine ATV oluyor.

Milyonların izlediği dizilerin setlerinden haberler, kamera arkası görüntüler ve oyuncuların özel röportajlarının yer aldığı, Dizi TV kaldığı yerden devam ediyor.

Geçtiğimiz senelerin şampiyonu, milyonları ekrana kilitleyen ATV, yeni sezonda da izleyiciyi yine ekran başında tutacak.

atv2018_yeniyayin_genel.jpg

Yeni Yayın Dönemi Tanıtım Çekiminden Notlar

Dilaver Kıvrak’ın yönetimindeki ATV Tanıtım ve Marka ekibinin hazırlayıp, çektiği tanıtım filminde dizi oyuncuları, sunucular ve haber spikerleri yer aldı.

ATV Yenibosna Stüdyoları’nda gerçekleştirilen çekimlerdeki filmin yönetmenliğini Tekin Biçer’in, görüntü yönetmenliğini Bilal Yalçın'ın yaptığı filmde, kanalın yeni sezon fotoğrafları ise Cem Uçak tarafından çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.