Avatar Atakan... ALTIN KEMERİ GÖĞÜSLEDİ, BAYRAĞIMIZ DALGALANDI!

Avatar Atakan... ALTIN KEMERİ GÖĞÜSLEDİ, BAYRAĞIMIZ DALGALANDI!

Kick Boxing Dünya Şampiyonlar Gecesi'nde Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan yarışmadan sonra ilk kez ringe çıktı. Mix Fight Gala gecesi kapsamında Kocaeli'nde ringe çıkan Avatar Atakan dövüş severlerle buluştu.

24 Eylül Cumartesi gecesi saatler 00.00 gösterdiğinde tüm hayranlarını televizyona kitleyen Avatar Atakan Almanyalı Kevın Brenda ile karşı karşıya geldi.

Almanyalı rakibine ringi dar eden Avatar 2. Round’un hemen başında rakibini sağlam bir tekmeyle nakavt etmeyi başardı.

Maçın tüm gelirlerinin 15 Temmuz Şehit Aileleri’ne bağışlandığı geceye damga vuran Avatar Atakan maç sonu sitemde bulunarak sosyal medyadaki Instagram hesabından yayınladığı mesajla şu ifadeleri kullandı:

"Şehit aileleri için yapılan bu geceki Mix Fight Gala organizasyonunda yapmış olduğum kemer maçını kazandım.

Ama bu bizim için buruk bir sevinç oldu gönül isterdi ki çarpışarak kazanalım hep şu şekilde dua ederdim 'Allahım rakibimi güçlü kil ki yenersem utanç duymayayım bugün ki maçta daha dövüsmeye tam anlamıyla başlamadan çarpışmaya çok fazla imkan olmadan rakibim aldığı sol tekme ile nakavt oldu şahsi fikrim devam edebilirdi fakat maçı bıraktı.

Kalkıp beni nakavt etseydi daha çok sevinirdim. Uzun sure sonra benim için bir geri donüş olarak sayıyorum bunu... Allahın izni ile önümüzdeki maçlarda daha cesur rakiplerle savasıp yine kazanan taraf biz olacağız..."

Maç sonrası alanda Atakan'la fotoğraf çektirmek isteyen hayranları nedeniyle izdiham yaşandı. Yüzlerce hayranı kapının önünde bekleyerek şampiyonu soyunma odasında mahsur bıraktı.

Hayranlarını kırmayan şampiyon Avatar Atakan hepsiyle teker teker ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.