Avni Yıldırım / Mr. Robot... "DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUM"!..

Avni Yıldırım / Mr. Robot... "DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUM"!..

Boksta WBC’de zirveye emin adımlarla ilerleyen Milli boksörümüz ve gururumuz Avni Yıldırım uluslararası areneda şanlı bayrağımızı dalgalandırmaya devam ediyor.

3 Mart 2018 Cumartesi gecesi Almanya’nın Köln şehrinde Derek Edwards ile ringe çıkan, maçın başından sonuna üstünlüğünü koruyan Milli Boksörümüz , 12 round sonunda Derek Edwards’ı sayı üstünlüğü ile mağlup etti.

Milli sporcumuz Avni Yıldırım bu galibiyetiyle WBC İnternational Süper Ortasiklet kemerini Derek Edwards’a karşı korumuş oldu. MR. Robot lakaplı şampiyon boksörümüz dünya sıralamasında  iki basamak daha yükselerek 6. Sırada yerini aldı.

Milli gururumuz Avni Yıldırım, bu galibiyetini şehitlerimiz ve ailelerine , askerlerimize ve milletimize armağan ettiğini söyledi.

18 Mart’ta  ABD’ye gidecek olan Şampiyon boksörümüz Avni Yıldırım Los Angeles ‘da WBO şampiyonu ünlü boksör Canelo Alvarez ile kampa girecek.

Şampiyon boksörümüzün 5 Mayıs’da LasVegas’ta olması planlanan Unvan kemer maçının rakibi önümüzdeki günlerde belli olacak….

TV8,5 ekranlarında bokseverlerin karşısına çıktığı üyük mücadele öncesi Şahan Gökbakar Avni Yıldırım için destek paylaşımında bulunmuş bu paylaşımı sosyal medyada büyük ses getirmişti.

Şahan Gökbakar'ın yanısıra Mesut Özil ve Arda Turan'da Yıldırım'a destek vermiş bu desteklerini vide o ile sosyal medyada paylaşmışlardı.

Arda Turan: Avni Yıldırım, merhabalar çok selamlar Barcelona'dan. Sana güveniyoruz. Duacınınız. Başarılar. Allah yardımcın olsun. Kazanacaksın Avni...” 

Mesut Özil: “ Selam Avni Yıldırım kardeşim. İnşallah kazanırsın. Destekliyoruz. Bütün Türkiye destekliyor seni, Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın. Dualarım seninle.”

Şahan Gökbakar:” Evet Avni’cim sana sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Abi neredesin diyeceksin mantıcıdayım.

Boksu bıraktıktan sonra kendimi mantıya hamur işine verdim abi. Seni tek tabanca olduğun ilk dönemlerden beri tanıyorum.

Şu anda etrafın baya kalabalık ama hala aynı Avni’sin. Aynı yürekli mert delikanlısın. Kendini hiç bozmadın hiç de bozacağını düşünmüyorum.

Seninle bolca spanning yapmışlığımız var biliyorsun.“

İŞTE O DESTEK VİDEOSU:

 

 
 ,  , 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum