Ayça Ayşin Turan... "ÖZCAN DENİZ İLE ÇALIŞMAK BÜYÜK ŞANS" !..

Ayça Ayşin Turan... "ÖZCAN DENİZ İLE ÇALIŞMAK BÜYÜK ŞANS" !..

`Sevimli Tehlikeli` filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşan Ayça Ayşin Turan, ilk sinema filmi olması nedeniyle bu projenin yerinin kendisi için çok özel olduğunu söyledi.

Özcan Deniz?in senaryosunu yazıp, yönetmenliğini üstlendiği 6 Şubat'ta vizyona girecek olan "Sevimli Tehlikeli" filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşan Ayça Ayşin Turan, ilk sinema filmi olması nedeniyle bu projenin yerinin çok özel olduğunu söyledi.

Kendini şanslı hissettiğini belirten genç oyuncu, "Özcan Bey inanılmaz disiplinli ve yaptığı işe çok hakim bir yönetmen. Sete çıkmadan önce bize hikayeyi o kadar güzel işledi ki, bütün oyuncular sete tam anlamıyla hazır çıktık.

İlk sinema filmi setimi, kamera önünü iyi bilen ve oyuncu psikolojisinden çok iyi anlayan Özcan Deniz gibi değerli bir yönetmenin setinde deneyimlemek benim için gerçekten büyük şans oldu. Güzel insanlarla dolu, harika bir ekiple çalışma fırsatım oldu. Keyif ve heyecan dolu anlar paylaştık. Çekimler bittiği için setin son günü gerçekten acı çektim." dedi.

"HAYATIM FİLM ŞERİDİ BİBİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GEÇTİ"...

Özcan Deniz'in aksiyondan aşka, romantizmden drama kadar birçok temayı masallarla birleştirdiği "Sevimli Tehlikeli" filminde aksiyon sahnelerinde zorluk yaşadığını itiraf eden Ayça Ayşin Turan, "Filmimizde aksiyon dolu sahneler var.

Bundan dolayı bazen ufak tefek aksilikler ve talihsizlikler yaşadığımız oldu. Mesela, pazar sahnesini çekerken çatıdan düşmem bunların içinde en talihsiz olanı diyebilirim. Bütün hayatınız bir film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçer ya, işte o anda benim için aynen öyleydi. Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.