Ayça Erturan Kırca... 'TRAFİKTE BIYIKLARIM ÇIKIYOR!'

Ayça Erturan Kırca... 'TRAFİKTE BIYIKLARIM ÇIKIYOR!'

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, başarılı oyuncu Ayça Erturan oldu.

Hayli keyifli anların yaşandığı canlı yayında Ayça Erturan Kırca , Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını samimi açıklamalarda bulundu.

Eser ve İbrahim Benimle Dalga Geçtiler

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın kendisiyle dalga geçtikleri için 12 kilo verdiğini belirten Ayça Erturan Kırca “ Eser ve İbrahim bana 'At' diyordu. Yılmaz Erdoğan’da zayıf ve komik kadınlar da var deyince kilo vermeye karar verdim.

Sonrasında 12 kilo verdim. Nefes alışım bile değişmeye başladı. Spor yapmadım ama plank yapıyorum.  Diyetisyenim bana insan gibi ye dediği andan itibaren kilo vermeye başladım” dedi.

Oğulcan’dan Şikayetçiydim

Eşi Oğulcan Kırca’nın evde hiç bir şey yapmadığından dolayı şikayetçi olduğunu söyleyen Ayça Erturan Kırca “Oğulcan evde pek fazla bir şey yapmıyor.

Oğulcan’a içtiğin sütün bardağına su koyup lavaboya koy demeye başlamıştım. Ama şimdi daha düzenli. Ben de çok konuşuyorum Oğulcan’da bundan şikayetçi olabilir” dedi.

Trafikte Bıyıklarım Çıkıyor

Çok zor sinirlenen birisi olduğunu ve fakat trafikte sinirlenince adeta bir erkek gibi davranmaya başladığını  söyleyen Ayça Erturan “ Çok zor sinirlenen birisiyim. Ama trafikte sinirlenince kendimi kaybediyorum.

Çok kötü birisi olabiliyorum. Kimi zaman karşımdaki insane el kol hareketi bile yaptığım olabiliyor. Trafikte adeta bıyıklarım çıkıyor ve erkeğe bağlıyorum” diye konuştu..

Cenazede Gülebiliyorum

Çok gülen birisi olduğunu ve ciddi şeylere daha çok güldüğünü anlatan Ayça Erturan “ Çok gülüyorum ve konuşuyorum. Ama ciddi olaylar karşısında istemsiz olarak daha çok gülüyorum. Hatta bir keresinde cenazede bile gülmüşlüğüm vardır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.