Aycan Yanaç Aşkını İtiraf Etti!.. "TELEFONUN BAŞINDA ÇARESİZ BEKLİYORUM" DİYEREK KİME MESAJ YOLLADI!

Aycan Yanaç Aşkını İtiraf Etti!.. "TELEFONUN BAŞINDA ÇARESİZ BEKLİYORUM" DİYEREK KİME MESAJ YOLLADI!

Survivor yarışması ile tanınan ve herkesi kendisine hayran bırakan kadın futbolcu Aycan Yanaç, itirafları, hayalleri ve aşık olduğu ismi açıkladı.

 Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Survivor'da geçtiğimiz sezon yarışan ve güzelliğinin yanı sıra futboldaki yeteneği ile de adından sıkça söz ettiren Aycan Yanaç, Türkiye gündeminden düşmüyor.

Yarışmanın üstünden çok uzun süre geçmesine rağmen, hatta neredeyse yeni sezon Survivor başlamak üzereyken hala popülerliğini koruyan kadın futbolcu Aycan Yanaç, her yaptığı ve her söylediği ile gündeme oturuyor.

Çok büyük bir hayran kitlesine sahip plan Aycan Yanaç, her geçen gün şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor.
Güzel futbolcunun her katılığı program reyting rekorları kırarken, Aycan hakkında da her gün yüzlerce haber yapılıyor.

Son olarak bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan kadın futbolcu Aycan Yanaç, yaptığı açıklamalar ile hem hayranlarını hem de takipçilerini şoka uğrattı.


Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Aycan Yanaç, en büyük hayalinin Fenerbahçe kadın futbol takımının kurulmasını bu takımda forma giymek olduğunu belirtti.

Bu konu hakkında yıllardır hayal kurduğunu ifade eden güzel futbolcu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da bir mesaj yolladı.

''Telefonun başında bekliyorum'' diyen Aycan, "Heyecandan konuşmakta zorlanıyorum. Survivor'da Ali Koç'tan selam geldiğini söylemişti Acun Ilıcalı.

Tabii henüz telefon gelmedi ve çok işi vardır. Ben bekliyorum. İnşallah bir gün arar. Alo Aycan, gel der. Takımı kurduk der. " dedi.

Açıklamalarına devam eden Aycan, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Başkanım inşallah bir gün beni ararsınız. Bekliyorum telefonun başında der gibi.

Çok sevinirim. İşiniz vardır, zamanınız yoktur biliyorum. İnşallah bir gün beni ararsınız. Aycan gel ve takım kuruldu dersiniz. "

"Biz zaten bu sene şampiyonuz. İnanıyoruz şampiyon olacağımıza.

Konyaspor maçına gittiğimde çok ilgi gördüm ama kaybettik. Beşiktaş maçına da gideceğim. İnşallah kazanırız. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.