Aydilge...2020 TEMENNİSİ ENGELSİZ BİR YIL!

Aydilge...2020 TEMENNİSİ ENGELSİZ BİR YIL!

Afyonlu hayranlarıyla kucaklaştığı etkinlikte bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sahnede adım atmadık yer bırakmayan genç sanatçı, konserin sonlarına doğru ise yine oldukça duyarlı bir davranışa imza attı.

GÖRME ENGELLİLER FARKINDALIĞI ADINA SİYAH BANT TAKTI  

Ocak ayının ilk haftasının son derece önemli bir hafta olduğunu ancak yeni yıl heyecanının zaman zaman "Görme Engelliler Fankındalık Haftası"nı gölgelediğini dile getiren Aydilge, cebinden çıkardığı siyah göz bandını takarak görme engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekti.

"Geçmiş yıllarda konser sonu kulisime gelen görme engelli bir hayranım, kendini yalnız hissettiğinde "Yalnız Değilsin" şarkımı dinleyip umut dolduğunu söylemişti bana...

O şarkıyı sizlerle beraber söyleyip, onlara gerçekten de yalnız olmadıklarını hissettirelim istiyorum bu akşam.

Çünkü asıl engelli olan onlar değil, bizim onları görmeyen, umursamayan, kalbimiz... Önce kalplerimizdeki körlüğü tedavi etmemiz gerek.

Bana eşlik edip kapatın gözlerinizi. Gönül gözümüzle bakalım dünyaya.'' sözlerinin ardından yüzlerce kişilik koro ile tek ses-tek yürek olan Aydilge, "Yalnız Değilsin"i konser alanını dolduran hayranları ile birlikte seslendirdi.

2020 TEMENNİSİ ENGELSİZ BİR YIL

Şarkı sonunda gözlerindeki siyah bandı çıkaran genç sanatçı; "2020 tüm engellerin kalkacağı, herkesin sevgi, barış ve hoşgörü ile kucaklaşacağı bir yıl olsun." diyerek büyük alkış alırken kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.