Aydilge... LÜLEBURGAZ'DA ÇEVRECİ KONSER!..

Aydilge... LÜLEBURGAZ'DA ÇEVRECİ KONSER!..

Lüleburgaz'da düzenlenen bisiklet festivali ''Lübifest''de sahne alan Aydilge, sahne öncesi bisiklet konvoyunun başına geçerek şehri turladı

Eşi Utku Barış Andaç ile beraber ikili sürülen bisikletlere binen Aydilge, yol boyunca sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Hem sağlık, hem maliyet, hem de çevre temizliği açısından bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmek istediğini söyleyen sanatçı, akşam saatlerinde de muhteşem bir konsere imza attı. 

GÜNDÜZ BİSİKLET AYDEDİ, GECE LÜLEBURGAZ'I SALLADI...

Konser öncesinde basın mensupları ile kısa bir de röportaj gerçekleştiren başarılı sanatçı; ''Bu organizasyonla ilgili bana ilk teklif geldiğinde ''Bisiklet aydeycen (süreceksin)'' dediler.

İlk başta ne söylediklerini anlamadım. Sonra ne demek istediklerini anlayınca hep birlikte çok gülmüştük. Gündüz bisiklet aydedik.

Şimdi de bizi bekleyen müzikseverleri şarkılarımızla buluşturacağız. Çok heyecanlıyım.'' ifadelerini kullandı.

Binlerce kişinin doldurduğu alana bisikletiyle gelen Aydilge, konser boyunca hayranlarının eşliğinde şarkılarını seslendirdi.

Yaklaşık üç bi kişinin doldurduğu konser alanında performansı ile Lüleburgaz'ı coşturan Aydilge, konser sonunda yoğun istek üzerine ''Yeni Başlayanlar İçin Aşk'' şarkısına bis yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.