Aydilge... 'YÜZÜM KIZARACAĞINA VÜCUDUM RENKLENSİN!'

Aydilge... 'YÜZÜM KIZARACAĞINA VÜCUDUM RENKLENSİN!'

Nisan sonu çıkacak yeni albümünün çıkış şarkısı Kendi Yoluma Gidiyorum'un klibini yayınlayan Aydilge, çekimlerde rengarenk görüntüler sergiledi.

Git gide tekdüzeleşen ve renksizleşen rutin hayatlarımıza karşı meydan okuyan Aydilge, orkestrasıyla beraber çekimler esnasında amansız bir boya savaşı yaptı.

Tüm vücutları rengarenk boyalar içinde kalan ekibin eğlenceli anları, klibi de renklendirdi.

aydilge_rengarenk1.jpg

Günlü hayatımızda ''Aman, dur yapma, ayıp olur'' gibi sözlere maruz kaldığımızı ve bu yüzden kendi iç sesimizi zamanla kaybettiğimizi dile getiren Aydilge, klipteki boya sahnesini bir özgürlük ifadesi olarak kullandıklarını dile getirdi.

Çoğu kadın sanatçının aksine kliplerde olduğundan daha güzel görünmeyi çok önemsemediği için vücudunun boya içinde kalmasından rahatsız olmadığını dile getiren sanatçı, ''yüz kızartıcı şarkılara imza atacağıma, varsın yüzüm boyalarla kızarsın'' diyerek iddialı bir açıklamaya imza attı.

Erdi Sevinç yönetmenliğinde çekilen klipte, Aydilge'nin Haziran ayında evleneceği nişanlısı, keman sanatçısı Utku Barış Andaç da genç sanatçıya eşlik etti.

Evlensem de Özgürlüğümden Vazgeçmem!

19 Haziran'da büyük aşk yaşadığı keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile dünya evine girecek olan sanatçı, nişanlısının da eşlik ettiği klip çekimlerinde evlilik kurumunu da eleştirmekten geri durmadı.

Özellikle kadınların evlilik sonrası eşleri tarafından maruz kalabilecekleri baskı ve dayatmalara dikkat çeken Aydilge, ''Kadına ne yakışır? Hangi saatte nerede olmalıdır?

Davranışlarını neye ya da kime göre belirlemelidir?'' şeklindeki baskılara her zaman şarkılarıyla meydan okuyacağını ve özgürlüklerinden taviz vermeyeceğini dile getirdi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.