Aydın Kurtoğlu... "BABAMLA ARAMIZ BOZUK GÖRÜŞMÜYORUZ!"

Aydın Kurtoğlu... "BABAMLA ARAMIZ BOZUK GÖRÜŞMÜYORUZ!"

45 kilo verip, 130 kilodan 85'e düşen sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun oğlu Aydın Kurtoğlu, "babam zayıfladıktan sonra aramız bozuldu" dedi.

 

Cengiz Kurtoğlu 130 kiloya çıkınca 2016’da mide küçültme ameliyatı olmuştu. 45 kilo verip 85’e düşen sanatçının oğlu, şarkıcı Aydın Kurtoğlu babası için çarpıcı bir açıklama yaptı:

'SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUM'

“Aramız bozuk, görüşmüyoruz. Yan yana gelince birbirimizden iyi elektrik almıyoruz. ‘Seni görmek istemiyorum’ diye tepki veriyor. Babam kilo kaybettiğinden bu yana aşırı sinirli ve gergin.”

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Aydın Kurtoğlu yeni single çalışmasından bahsetti: "Retro single yapıyorum. Tarzımın tamamen dışında. 70'ler 80'ler kafasına gidiyorum, şarkımın ismi 'Olay Yeri" Murat Joker'le birlikte yaptık, aslında yönetmen ama, eski rap'çi kendisi. Farklı bir şey deniyorum şu an" dedi.

"BABAMDA KİLO KAYBI, SİNİR ARTIŞI VAR. GÖRÜŞMÜYORUZ!"

Yeni şarkı çalışmasına Cengiz Kurtoğlu'nun yorumunu soruna basın mensuplarına; "Bu aralar aramız bozuk. Görüşmüyoruz. Yan yana gelince birbirimizden iyi elektrik almıyoruz. Beni gördüğü yerde uzaklaşıyor. Seni görmek istemiyorum diyor. Babamda kilo kaybı var, ama sinir artışı var. Gergin" yanıtını vererek herkesi şaşırttı.

Kurtoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Yeni şarkıma çok şaşıracak, keşke bende yıllar önce böyle bir şey yapsaydım diyecek. Keşke oğlumu dinleseydim diyecek. Babama sürekli şarkı getiriyorum, 'bak Baba böyle bir şey yap, bak böyle yaparsan başka bir kitleye ulaşırsın' diyorum, sonradan benim söylediğim şarkılar tuttuğu zaman 'sen bana bunu dinletmedin, başka şarkı dinlettin' diye kızıyor. Grup Zakkum'un şarkısı vardı Ebru Yaşar okudu "Ben ne yangınlar gördüm" her gün bunu oku' dedim, 'olmaz' dedi. Şarkıyı Ebru Yaşar okudu, şarkı çok sevildi, tuttu"

BABAMIN DÜET YAPMASINI İSTERİM

Cengiz Kurtoğlu'nun düet yapmasını istediğini söyleyen Aydın Kurtoğlu; "Babam Kibariye, Teoman, Şebnem Ferah ya da Aleyna Tilki ile düet yaparsa çok güzel bir çalışma olur. Başka kitlelere de uzanır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.