Ayla Eryüksel… DÜNYACA ÜNLÜ MODACIYI SON YOLCULUĞUNA 10 KİŞİ UĞURLADI

Ayla Eryüksel… DÜNYACA ÜNLÜ MODACIYI SON YOLCULUĞUNA 10 KİŞİ UĞURLADI

Törene Ayla Eryüksel’in Zonguldak’ta yaşayan ablası Hülya baş eniştesi Erdinç Baş , yeğeni Elif Eryüksel ve 7 komşusu katıldı. Eryüksel’ in ikindi namazından sonraki cenaze törenine inanılmaz ama sadece 10 kişi katıldı.

 

 

Dünyaca ünlü modacı Ayla Eryüksel son yolculuğuna uğurlandı.

Dünyanın 45 ülkesinde defile düzenledi, yeşilçamın ünlü yıldızlarını giydirdi, siyaset dünyasında ve iş dünyasında yarattığı modalarla fırtınalar estirdi bugün yaşamını yitirdi ve son yolcuğunda sadece 10 kişi vardı.

 

 

Türkiye ve dünyanın 45 ülkesinde 100’ün üzerinde defileleler düzenleyen Yeşilçam ve sanat dünyasının ünlü isimlerine moda tasarımcılığı yapan, İstanbul, İzmir ve Bodrum’da açtığı moda evleri ile Türkiye’nin moda dünyasına damga vuran Ayla Eryüksel 74 yaşında hayata veda etti.

Eryüksel için bugün son 10 yılını geçirdiği Bodrum’ un Göltürkbükü mahallesinde ikindi namazında cenaze töreni düzenlendi. Törene Eryüksel’in Zonguldak’ta yaşayan ablası Hülya baş eniştesi Erdinç Baş , yeğeni Elif Eryüksel ve 7 komşusu katıldı. Eryüksel’ in ikindi namazından sonraki cenaze törenine inanılmaz ama sadece 10 kişi katıldı.

 

Yeğeni Elif Eryüksel “Yengem önceki gün İstanbul’dan geldi, otobüste klima çok soğuk açıkmış üşüttüğünü söyledi, hastaneye gitti sağlık kontrolünden geçtikten sonra bir anda kalp krizi geçirdi yaşamını yitirdi, hepimiz şok içine girdik. Çünkü herhangi bir sağlık sorunu yoktu” dedi.

Eryüksel’in arkadaşları ise “Vefasızlık bu olsa gerek; moda tasırımı yaptığı zamanlarda günlerce uyuyamazdı, kapısını aşındıran sanatçılar, ses sinema yıldızları, bari biriniz gelseydi gelemediniz bir çiçek gönderseydiniz, o çok mütevazi bir hayat yaşıyordu, cenaze törenide tam istediği gibi oldu, nur içinde yatsın” dediler.

Eryüksel’in cenazesi evine yakın olan Türkbükü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak:Anthaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum