`Ayrılık`... DİZİ OYUNCULARI TİYATRODA BULUŞTU!

`Ayrılık`... DİZİ OYUNCULARI TİYATRODA BULUŞTU!

Televizyon seyircisinin Kavak Yelleri adlı diziden tanıdığı İbrahim Kendirci ve şu anda İntikam adlı dizide yer alan Ezgi Eyüboğlu `Ayrılık` adlı tiyatro oyununda bir araya geliyorlar.

Sadri Alışık Tiyatrosu'nun yapımıyla gerçekleşen ve yaklaşık bir aydır provaları süren oyunun oyuncuları ve yönetmeni Gökçer Genç,önceki gün basının karşısına çıkarak soruları yanıtladılar.

Anadolu Efes'in katkılarıyla, kadın ve erkeğin ayrılık sonrasındaki ilk karşılaşmalarında yaşanabilecekler üzerine kurulu olan oyun, bu ikili ilişkinin dünlerine, ayrı kaldıkları zaman içindeki bireysel serüvenlerine yolculuklarıyla traji-komik bir öykü sunuyor.

Ezgi Eyüboğlu 'Bu oyuncu karakterlerin isimleri yok. Çünkü kadun tüm kadınları, erkek ise tüm erkekleri temsil ediyor. Herkesin hayatından tanıdık birşeyler bulacağı bir oyun' dedi.

İbrahim Kendirci ise, yeni başladıpı dizinin çakşmlerinin şehir dışında olmasından dolayı sık sık uçak yolculuğu yaparak provalarını tamamladığı oyun için 'Tüm ilişkiler birbiriyle aynı aslında. Ezgi ile birlikte ilk tiyatro deneyimimiz olacak. Tiyatroyu artık bırakmayacağım' dedi.

Biri kadın, diğeri erkek ve dört yıl süren bir aşk evliliği. Boşandıktan sonra ilk kez bir yıl on üç günün ardından bir araya gelen kadın ve erkek neler yaşayabilir? Ya da gerçekte asıl yaşamayı istedikleri nedir? Sorularının cevaplarının bununacağı oyunda, izleyiciler bir gerçekliği izlerken, ironik bir gülümseme ile salondan ayrılacaklar.

İlk kez bir tiyatro oyununda 17 Kasım'da 20.30?da Zorlu Center PSM'de sahneye çıkacak olan İbrahim Kendirci ve Ezgi Eyüboğlu çok heyecanlı olduklarını ve prömiyerini iple çektiklerini söylediler. ''Ayrılık'' Kasım ayında Zorlu Center PSM ve Profilo Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

OYUN KÜNYE

Yazan : Behiç Ak

Yöneten : Gökçer Genç

Dekor Tasarımı : Yekta Özdemir

Kostüm Tasarımı : Funda Sarı

Işık Tasarımı : Cengiz Özdemir

Ses-Efekt Tasarımı : Ersin Aşar

Türü : Romantik Komedi

Süre :75 dk.

Oyuncular: İbrahim Kendirci, Ezgi Eyüboğlu

OYUN TARİHLERİ:

17 Kasım 2013 Saat: 17.00 Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

23 Kasım 2013 Saat: 20.30 Profilo Kültür Merkezi

29 Kasım 2013 Saat: 20.30 Profilo Kültür Merkezi

1 Aralık 2013 Saat: 17.00 Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.