Ayşe Aral... ANISINA SERGİLENEN TİYATROYA BÜYÜK İLGİ

Ayşe Aral... ANISINA SERGİLENEN TİYATROYA BÜYÜK İLGİ

Geçtiğimiz yıl vefat eden gazeteci, “Yetiş Ayşe” isimli yardım platformunun kurucusu Ayşe Aral anısına yaptırılacak olan Çocuk Kalp Polikliniği’ne fon yaratma amaçlı bir tiyatro oyunu gerçekleşti.

Çocuk kalp polikliniğine fon yaratma amaçlı düzenlenen tiyatro oyununa Ayşe Aral’ın sevenlerinden büyük destek geldi.

 

 

İstanbul Avrupa ve Beyoğlu Inner Wheel kulüplerince sahnelenen tiyatro oyunu Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılandı.

 

 

 

Değerli gazeteci Ayşe Aral’ın tüm sevdiği dost ve arkadaşlarının yanı sıra annesi İnci Aral, kız kardeşi Ayça Aral Sarangil ve eşi Roben Sarangil, İstanbul Avrupa Inner Wheel Kulübü Başkanı Şeyda Campaner, Vuslat Doğan Sabancı, Begümhan Doğan Faralyalı, Zeynep Germen, Canan İmer, Jale Öztarhan, Monik İpekel, Banu Aksoy, Begüm Ayaydın, Merih Turan, Hande Sabuncuoğlu, İclal Bakkaloğlu, Tanay Gözaçan gibi isimler de geceye katılarak büyük destek oldular.

 

Tiyatro oyuncusu ve yazarı Veysel Diker’in Ataşehir müzikalinin sergilendiği gecede elde edilen gelir ile Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde yer alan 25 yataklı “Çocuk Kalp Cerrahi Bölümü” yenileniyor.

Yenilenen polikliniğe de Ayşe Aral’ın adının verilmesine karar verildi.

 

 

Hürriyet gazetesi Kelebek ekindeki köşe yazıları ve hürriyet.com.tr’de yer alan “Yetiş Ayşe” isimli yardım platformu ile bir çok insanın hayatına dokunan, güç ve ilham veren Ayşe Aral’ın Doğan Novus’tan çıkan, ölümünden bir gün önce baskısı tamamlanan “Haylaz Kalbim” isimli kitabının telif geliri de bu poliklinik için kullanılacak.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.