Ayşe Şule Bilgiç... "KIRAÇ`A, EŞİM KONTENJANINDAN BİR ŞEY YAPTIRMIYORUM" !..

Ayşe Şule Bilgiç... "KIRAÇ`A, EŞİM KONTENJANINDAN BİR ŞEY YAPTIRMIYORUM" !..

Pepee`nin yaratıcısı, Planet Çocuk Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Şule Bilgiç, eşi ünlü sanatçı Kıraç`la birlikte nasıl çalıştıklarını anlattı.

Cine5 ekranlarında başarılı sunucu Rana Çetin?in sunduğu ?Asıl Mesele? programına katılan ilk yerli çizgi film Pepee?nin yaratıcısı, Planet Çocuk Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Şule Bilgiç, eşi ünlü sanatçı Kıraç?la birlikte nasıl çalıştıklarını anlattı.

"Kıraç'la çalışırken birbirimize yabancılaşıyoruz"...

Çizgi film Pepee'nin şarkılarının sözlerini Ayşe Şule Bilgiç, müziklerini Kıraç yapıyor. Ayşe Şule Bilgiç ünlü müzisyen Kıraç'la çalışırken birbirlerine eş gibi davranmadıklarını söyledi.

Bilgiç, "Kıraç'la çok özel bir ilişkimiz var. Çok iyi iki dostuz her şeyden önce. Bu çok önemli. İşteyken gerçekten iki iş arkadaşı gibi davranabiliyoruz. O yabancılaşmayı yaşayabiliyoruz. Ben eşim kontenjanından bir şey yaptırmıyorum, o bana eşim kontenjanından farklı davranmıyor. Bunu sağlamak çok zor ama biz sağladık.? dedi . Ayşe Şule Bilgiç ?Benim yazdığım sözleri Kıraç zaman zaman değiştiriyor. Ama benim onun müziklerine bir şey söyleyecek birikimim yok." diye ekledi.

Ocak ayı itibariyle Planet Çocuk Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturan Ayşe Şule Bilgiç, bir çocuk yayıncılığı anlayışı oturtmak istediklerini, Pepee sayesinde çocukların ne istediklerini anlayabildiklerini belirtti.

"Pepee'yi yaparken en büyük destekçim eşim Kıraç'tı"..

Ayşe Şule Bilgiç, Rana Çetin'e Pepee'yi ilk çocuğu doğmak üzereyken yapmaya karar verdiğini açıkladı. Yola çıkarken eşi Kıraç'tan en büyük desteği aldığını söyleyerek "Pepee'yi yapmaya karar verdiğimizde yerli yapım yayınlayan bir kanal yoktu. O zaman eşim dostum, ne yapacaksın Ayşe, yapması çok zor ama hadi onu bir şekilde aştın, nerede yayınlanacak bu diyorlardı. Ben de en kötü ihtimal eşim dostum çocuk doğurduğunda hediye olarak götüreceğim, internete koyacağım diyordum. Bu süreçte en büyük destekçim Kıraç oldu." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.