Ayşegül Tecimer...BODRUM'DA ORTAYA ÇIKTI!

Ayşegül Tecimer...BODRUM'DA ORTAYA ÇIKTI!

ıbrıslı iş adamı Asil Nadir ile gerçekleştirdiği evlilik ile tanınan Ayşegül Tecimer, önceki gün kendisinden 25 yaş küçük eşi Mete Deniz'le tatil yaparken görüntülendi.

Tarihi eserlere olan düşkünlüğü ve gösterişli yaşamı nedeniyle bir döneme damgasını vuran Ayşegül Tecimer, tarihi eser kaçakçılığından yurt dışına kaçmış ve interpol tarafından kırmızı bültenle aranan kişiler arasındaydı. 
Yurt dışında yaşayan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Tecimer, önceki gün eşi Mete Deniz'le ortaya çıktı.

Davası zaman aşımına uğradıktan yıllar sonra Türkiye'ye gelen Ayşegül Tecimer, bu yaz da soluğu Bodrum’da aldı. 

Bir arkadaşının Bitez'deki evinde kalan Tecimer, eşi Mete Deniz ile öğlen saatlerinde deniz keyfi için geldikleri otelde görüntülendi.

Parkinson hastası: Tutuklanmadan 10 dakika önce 1997'de yurt dışına kaçan, Rahşan Ecevit Affı'na rağmen 11 yıl sonra Türkiye'ye adım atan Ayşegül Tecimer'in Parkinson hastası olduğu biliniyor.
Asil Nadir ile tanındı: 74 yaşındaki Ayşegül Tecimer, Kıbrıslı ünlü işadamı Asil Nadir’in eşi olarak adını duyuran biriydi. Ayrıca Tecimer, verdiği lüks davetler ve çılgın yaşamıyla tanınıyordu.
Yurt dışına kaçmıştı: Tecimer, hakkında çıkarılan ‘hırsızlık malını bilerek almak, saklamak, aracılık etmek’ ve ‘tarihi eser kaçakçılığı’ suçlamaları üzerine yurtdışına kaçmıştı.
11 yıl sonra dönmüştü: Suçlamaların ardından uzun süre Londra’da yaşayan Tecimer, sevgilisi Mete Deniz’le birlikte tam 11 yıl sonra yeniden Türkiye’ye gelmişti.
 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.