Ayşen Birgör... AKHİSAR’DA MÜZİK ZİYAFETİ!

Ayşen Birgör... AKHİSAR’DA MÜZİK ZİYAFETİ!

Ayşen Birgör Akhisar Belediyesi ‘Türk Sanat Müziği Koro Konseri’nde izleyenleri büyüledi.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ‘’Korkak’’ şarkısıyla radyo, televizyon ve dijital müzik listelerinde hızlı yükselişine devam eden başarılı sanatçı ‘’Ayşen Birgör’’ dün gece düzenlenen Akhisar Belediyesi ‘Türk Sanat Müziği Koro Konseri’nde izleyenleri büyüledi. 

TRT ses sanatçılarından Göksenin Çakmak’ın sunuculuğunu yaptığı, kanun sanatçısı Şef Erol Gönüldaş yönetiminde ve TRT sazları eşliğinde, Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Park Gölet Alanı içindeki Amfi Tiyatro Merkezi’nde düzenlenen TSM Koro Konseri gece boyunca izleyenleri mest etti.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan güzel sanatçı Ayşen Birgör hem asilliğiyle hem de sesiyle Akhisarlılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

‘’Ayşen Birgör’’; “Yalan Dünya, Bir Alev de Sen Yakma, Duydum ki Unutmuşsun, Akşam Güneşi, Bir Sevda Geldi Başıma, Dudaklarında Arzu, Çile Bülbülüm Çile’’ gibi kült olmuş şarkıları alanı dolduran izleyicisiyle hep bir ağızdan söyleyerek coşturdu.

aysenbirgor-manisa-baskan.jpg

Konserin sona ermesiyle sahneye çıkan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ‘’Ayşen Birgör’’e çiçeğini takdim ederek teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.