Ayşen Birgör...  FETTAH CAN ŞARKISINA YENİ YORUM!

Ayşen Birgör... FETTAH CAN ŞARKISINA YENİ YORUM!

Geçtiğimiz dönemlerde Cengiz Kurtoğlu ile yayınlamış olduğu ''Kalpsiz''in hemen ardından ''Korkak'' şarkısıyla radyo, televizyon ve dijital müzik listelerinde hızlı ve istikrarlı yükselişini sürdüren güzel sanatçı ''Ayşen Birgör''; yeni şarkısı ''Evlilik Sandalı'' ile sevenleriyle buluştu.

Müzik sektörünün değerli seslerinden Hande Yener’in 2015 yılında, Fettah Can'ın ise 2012 yılında yayınlamış olduğu Aklımda Kalanlar albümünde yer alan, sözü ve müziği Fettah Can&Alper Narman imzası taşıyan ''Evlilik Sandalı'' şarkısı ''Ayşen Birgör''ün naif ve eşsiz sesiyle buluşarak, Seçkin Özer'in yenilikçi ve iddialı düzenlemesi ile harmanlandı.

Şarkının ruhunu tam anlamıyla yakın plan sahnelerle yansıtarak ''Ayşen Birgör''ün yeni tarzına eşlik eden güzelliğini gözler önüne seren klibin yönetmenliğini ise Emrah Özbilen üstlendi. Klip İstanbul'da eski bir köşkte kalabalık bir ekip eşliğinde çekilerek 1 günde tamamlandı.

TRT Müzik kanalında yayınlanan "Yıldızlar Altında" programındaki güçlü sesi ve yorumuyla hafızalarımıza kazınan ''Ayşen Birgör''ün bu yaz da adından sıklıkla söz ettirecek yepyeni şarkısının müzik prodüktörlüğünü ise yine Seçkin Özer üstlendi.

''Ayşen Birgör''ün yeni projesi ''Evlilik Sandalı'' Fifth Floor Records etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.