Azra Akın... AVON'UN YENİ REKLAM YÜZÜ!

Azra Akın... AVON'UN YENİ REKLAM YÜZÜ!

AVON Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın, Solutions ile dünya kadınlarına sesleniyor!

Dünyanın önde gelen güzellik kuruluşu AVON, Türkiye pazarındaki TV reklam kampanyaları için Dünya Güzeli Azra Akın ile birlikte bir ilke imza atıyor.

İlk defa, TV reklam kampanyasında Türkiye'den bir yüz; Dünya Güzeli ve ünlü oyuncu Azra Akın yer alıyor.

AVON'un doğal güzelliği ortaya çıkaran cilt bakım serisi "Solutions" markasının yüzü, 2002 Türkiye ve Dünya güzeli Azra Akın şimdi de Solutions TV reklam kampanyasında doğal güzelliği ile göz kamaştırıyor.

Dünya güzeli Azra Akın ile Solutions TV reklam kampanyası, Türkiye'de 23 Ocak tarihinden itibaren başlıyor. AVON Türkiye'nin imza attığı heyecan verici bir gelişme olarak, Dünya Güzeli Azra Akın; Brezilya, Kolombiya, Peru, Ekvador, Arjantin, Uruguay, Şili, Bolivya, Meksika, Guatemala, Nikaraguay, El Salvador, Honduras ve Panama gibi sayısız dünya ülkesinde de yer alacak TV kampanyasının yüzü olacak. AVON Türkiye ile Dünya Güzeli Azra Akın, Solutions ile dünya kadınlarına seslenecek.

Azra Akın'ın doğal güzelliğinin sırrı Solutions Complete Balance Serisi!

Azra Akın eski nemlendiricisini cilt tipine uygun Solutions Complete Balance ile değiştirdi ve doğal güzelliğini ortaya çıkaran değişimi farketti. Şimdi AVON, tüm Türk kadınlarına eski cilt bakım rutinlerini değiştirmelerini, cilt tiplerine uygun Solutions cilt bakım ürünlerini deneyerek, değişimi farketmelerini öneriyor.

AVON'dan doğal güzelliği ortaya çıkaran Solutions cilt bakım serisinde doğa ve bilim buluştu. Misyonu kadınların hayatını güzelleştirmek olan "AVON", doğanın gizli gücünü kadınlar için kullanmayı amaçladı. Bu gücü kadınlara sunabilmek için, Japonya'dan Afrika'ya, Brezilya'dan Çin'e eşsiz doğal içerikler bulundu ve Solutions Serisi'nde; japon gülünden ametiste, kamelya çayı yaprağından ipek çiçeğine farklı doğal içerikler kullanıldı. Bu içerikler, kadınların doğal güzelliklerini ortaya çıkarmaları için üstün formüller haline getirildi ve şimdi de Solutions Cilt Bakım Serisi'nde Türk kadınları ile birlikte tüm dünya kadınlarına sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.