Azra Akın... 'ÇOK CİDDİ SUİSTİMAL VAR!'

Azra Akın... 'ÇOK CİDDİ SUİSTİMAL VAR!'

Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, "Umudum olur musun?” derneğine bağış yapacağız" diyerek para toplayan ödül töreni yetkililerinin ortadan kaybolduğu iddiası konuşuldu.

Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, "Umudum olur musun?” derneğine bağış yapacağız" diyerek para toplayan ödül töreni yetkililerinin ortadan kaybolduğu iddiası konuşuldu. Dernek başkanı Azra Akın o dolandırıcılık iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

“BURADA EN ÖNEMLİ KONU SÖZLERİN TUTULMAMASI”

Gecenin organizatörü Burak Akan ile provalarda karşılaştığını anlatan Akın, bağış detayının altını çizerek “Bu ödül töreni Umudum Olur Musun?

Derneği için bir bağış gecesi olacaktı aynı zamanda. Çünkü biz insanlar, çocuklar, gençler için çalışan bir derneğiz.

Dernek olarak böyle etkinlik yapmak güzel oluyor, bağış toplanabiliyor.

Bu şekilde olunca biz kabul ettik ama gördük ki verilen sözler tutulamadı, tutulmadı.” diyerek sitem etti.

Ödül töreninin 8. kez yapıldığını ve belediye ile iş birliği içerisinde olduğunu bildiği için güven duyduklarını anlatan Akın, ödül gecesinden sonra bağışların gelmediğini vurgulayarak “Değerli dostlarımız bize destek oldular, sanat eserlerini bağışladılar.

Ona rağmen bu bağışlar gelmedi. Burada en önemli konu sözlerin tutulmaması” dedi.

Arzum Onan’ın heykelinin özensiz şekilde güvenliğe bırakılıp kaçıldığını anlatan Azra Akın, Nurgül Yeşilçay’ın tablosunun ise henüz ortada olmadığını söyledi.

Dernek yetkililerinden Yasemin Kök ise vaatlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini vurguladı.

Para karşılığında ödül dağıtıldığını anlatarak, bunlardan son anda, ödül gecesinde haberleri olduğunu söyledi. “Çok ciddi bir suistimal var” diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.