Baba Parası...KIBRIS ÇIKARMASI!..

Baba Parası...KIBRIS ÇIKARMASI!..

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden "Baba Parası" nın oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin, hem çok önemli ziyaretlerde bulundu, hem de Kıbrıslılar ile buluşarak film gösterimi öncesi hasret giderdi.

‘Baba Parası’ filminin yurtiçi ve yurtdışı galaları hız kesmeden devam ediyor.

Bu kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine (KKTC) giden Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin, hem çok önemli ziyaretlerde bulundu, hem de Kıbrıslılar ile buluşarak film gösterimi öncesi hasret giderdi.

İlk olarak KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın kabrini ziyaret eden oyuncular, daha sonra Başbakan Ersin Tatar’a ziyarette bulundu.


 

KIBRIS’TA DA FİLM ÇEKİN

Başbakan Ersin Tatar ve kurmayları tarafından karşılanan oyuncular, keyifli bir sohbet gerçekleştirerek anı fotoğrafı çektirdi.

Başbakan’a filmin konusu ve içeriği hakkında bilgiler veren oyuncular, galayı birlikte izleme talebinde bulundu.

Kendisinin de yoğun gündemden sıyrılıp gülmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Başbakan Tatar, oyuncuların bu teklifini kabul etti ve filmin galasına katıldı.

Gala öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Tatar, ‘Baba Parası’ filminin oyuncularından Kıbrıs’ta film çekmelerini istedi.

Filmin bol gişe yapmasını temenni ettiğini söyleyen Tatar, oyuncuların yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“KIBRIS KIRMIZI ÇİZGİMİZ”

Ziyaret sonrası soruları yanıtlayan Murat Cemcir, Kıbrıs’ın kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek; “Bugün burada, ömrünü Kıbrıs Türkleri için mücadeleye adamış bir devlet adamının mezarını ziyaret ettik.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hâlâ omuz omuza ve tek yürek bir şekilde vatan aşkıyla dünyaya birlikte meydan okumaktadır.

Kıbrıs, hepimizin kırmızı çizgisidir. Bu uğurda mücadele etmiş ve yaşamını kaybetmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Bu mücadeleyi aynı şevkle devam ettiren herkese de şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

TÜRKİYE’DEN SİZE SELAM GETİRDİK!

Türkiye’den Kıbrıs’a selam getirdiklerini söyleyen Ahmet Kural ise;. Biz sanatçılar, kültür elçileriyiz.

Ürettiğimiz işler, sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanına satılıyor. Hatta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni resmi olarak tanımayan ülkelere de satılıyor.

Yüreğimiz burasıyla attığından biz de bu ülkelerde yaşayan toplumların Kıbrıslı Selim’i izlemesini ve Kıbrıs insanının ne kadar sıcak, ne kadar içten ve ne kadar güzel yürekli olduğunu izlemesini istedik.

Sanatın sınırı, limiti olmaz. Biz de hem Türkiye’nin hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ortak davasına kendi sanatımızla bu şekilde destek verebiliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.