Bade İşcil... İCRA KAPISINA DAYANDI!

Bade İşcil... İCRA KAPISINA DAYANDI!

Malkoç Süalp, Ulus Savoy Konutları’ndaki dairenin kredi borcunu ödemediği iddiasıyla Bade İşçil'e icra takibi başlatıldı.

Malkoç Süalp, 1 milyon 580 bin dolara aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin 3 aylık kredi borcunu ödemediği iddiasıyla, boşanmak üzere mahkemelik olduğu Bade İşçil'e 226 bin lira tutarında icra takibi başlattı.
 

Ünlü oyuncu da bunun üzerine evi alırken kredi borcunun eşit şekilde ödeneceğine dair imzalanan protokolün iptali için karşı dava açtı: “Protokolü hatırlamıyorum. Hile ile imzalatılmış ya da imzam taklit edilmiş olabilir. Noterde imzalanmayan bu protokolün iptalini talep ediyorum.”

İŞÇİL PEŞİNAT DIŞINDA ÖDEME YAPMADI

Bade İşçil'in avukatı ise icra takibiyle ilgili itiraz dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Müvekkilim, tüm birikimini bu daireye yatırmıştır. Peşinatı ödemeseydi dairenin satın alınması imkânsızdı. Kredi borçlarını davacının ödemesi şartıyla evdeki hakkımızı istiyoruz.”

Malkoç Süalp ile Bade İşçil, Ulus Savoy Konutları'ndaki daireyi 7 Ekim 2013'te satın aldı. İşçil peşinat olarak 395 bin dolar, Süalp de 57 bin lira verdi. İddiaya göre aylık kredi ödemeleri eşit oranda ödenecekti ancak İşçil, peşinat dışında bugüne kadar hiç ödeme yapmadı.

Kaynak:ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.