Bade İşçil... "KADIN SIĞINMA EVİNE YERLEŞMEK İSTEMEM" !..

Bade İşçil... "KADIN SIĞINMA EVİNE YERLEŞMEK İSTEMEM" !..

"Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok" diye başvuru yapan Bade İşçil'e kadın sığınma evinde yaşaması teklif edildi.

Boşanmaları olay olan Bade İşçil-Malkoç Süalp çifti cephesinde sular durulmuyor. Karşılıklı suçlamalarla süren boşanma davasında önceki gün ilginç bir gelişme yaşandı. Daha önce "Boşanmak istiyorum ama sığınacak evim yok" diye mahkemeye başvuru yapan Bade İşçil'e mahkeme dönüş yaptı.

"KADIN SIĞINMA EVİNE GİTMEM"

Mahkeme, "Sığınacak yerin yoksa, kadın sığınma evine yerleşebilirsin" dedi. Bu gelişme üzerine İşçil, "Kadın sığınma evine yerleşmek istemem" dedi, ardından da barınak talebini geri çekti. Bu arada İşçil, eşi Malkoç Süalp'i, huzur ve sükununu bozduğu gerekçesiyle Beşiktaş Emniyeti'ne şikayet etti.

"HUZURUMU BOZUYOR"

Bade İşçil, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı başvuruda "Mahkeme kararı olmasına rağmen eşim evimin önüne geliyor, huzur ve sükunumu bozuyor" dedi.

Annesi Kadriye Gündüz de kızını destekleyen bir ifade verdi. Bunun üzerine Malkoç Süalp hakkında 'Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi için verilen tedbir kararına aykırılık suçu' iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.