Bade İşçil... SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNE SERT TEPKİ!..

Bade İşçil... SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNE SERT TEPKİ!..

Oyuncu Bade İşçil, filmlerde ve dizilerde boy gösteren, sosyal medya fenomenlerini eleştirdi.

Meselenin, bulunduğun yeri korumak olduğunu belirten oyuncu, “O fenomenler balon. Kalite farklı bir şey.

Bir an ekranda görünmekle olmuyor” dedi. Sosyal medyanın teşhir alanı olduğunu anlatan İşçil, “Herkes çok şık giyiniyor, gülüyor ve iyi yiyip içiyor... Ama gerçek hayat öyle değil. Yaptıkları görgüsüzlük” dedi.

Milliyet’te yer alan habere göre, herkes gibi normal bir yaşantısı olduğunu dile getiren oyuncu, "Sosyal medya ne yazık ki teşhir alanı oldu.

Yediğini içtiğini, tüm özelini paylaşmak Türk aile ve ahlak yapısına uygun mu? Hayır asla değil! Geleneğimizde, dinimizde 'Komşun açken tok yatma' diye söz var.

Zenginlikleri afişe etmek büyük ayıp, saçmalık ve görgüsüzlük. Bazen evde yerleri silerken, ütü yaparken, çocuğumun peşinde koştururken görüntülerimi paylaşayım diyorum.

Herkes bu halimizi bir görsün. Biz ünlüler de normal insanlarız. Çamaşır-bulaşık yıkıyor, fırına gidiyor, makyajsız dolaşıyoruz. Buldumcuk olmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

İşçil “Bazı sayfalar ticaret kapısı olmuş. İnsanlara 'Bu markayı giy, onu ye, burada gez' diye dayatma yapılıyor. Oğlum henüz 4.5 yaşında.

Bir anne olarak çok tedirginim. İnterneti ne kadar engellerim ki. Gizlesem, arkadaşından görecek. Ahlak dışı paylaşımlardan onu nasıl koruyacağım?” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.