Bade İşçil... TAZMİNAT ŞOKU!

Bade İşçil... TAZMİNAT ŞOKU!

Malkoç Süalp boşanma sürecinde olduğu eşi Bade İşçil'e travma yaşadığı ve medyada çıkan haberler nedeniyle manevi tazminat davası açarak 500 bin lira istedi.

Malkoç Süalp, şiddet gördüğünü söyleyerek kendisine boşanma davası açan eşi Bade İşçil'e, travma yaşadığını ve medyadaki haberler nedeniyle zarar gördüğünü öne sürerek 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Malkoç Süalp, iki yıl önce evlendiği oyuncu Bade İşçil'e şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanma davası ve 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Boşanma davası ve manevi tazminatın yanı sıra Süalp, eşi İşçil'in psikolojisinin yerinde olmadığını savunarak çocukları Azur'un velayetini de istedi. Süalp'in avukatı Halil Tükel'in açtığı boşanma, manevi tazminat ve çocuğunun velayet davasındaki dilekçede ilginç iddialar ortaya çıktı.

"BADE'DEN ŞİDDET GÖRDÜM"

Süalp dilekçede İşçil'in "Şiddet uyguluyor" ve "Oğlu Azur'un yurtdışında okumasını istiyor" iddialarına da cevap verdi. Asıl kendisinin şiddet gördüğünü savunan Süalp'in dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:

"Aşırı kıskançlığı, agresif ve sinirli yapısı, sürekli kavga ve sorun çıkartan, inatçı ve öfkeli davranışları, megolomanlığı, bir kavga esnasında müvekkilimin yüzünü tırnaklarıyla çizip zarar verdiği, hakaretleri, tehditleri, davacının ailesine karşı olan saygısız ve güvensiz davranışları, doğum sırasında Amerikan Hastanesi'nde, gerek Bade gerekse yakınları tarafından çıkarılan sıkıntılar, tanık beyanları ve belgelerle kanıtlanacaktır." 

"PSİKOLOJİSİ YERİNDE DEĞİL"

Süalp, eşinin psikolojisinin yerinde olmadığını savunarak Azur'un velayetini istedi. Avukat Tükel'in müvekkili adına verdiği dilekçede, "Malkoç Süalp, bir eşin ve bir babanın yaşayabileceği en kötü travmaları yaşamaktadır. Oğlu kendisinden uzaklaştırılmakta ve gösterilmemektedir. İlk dava dilekçesindeki haksız, çirkin iddialar nedeniyle çok büyük üzüntü yaşamıştır ve yaşamaktadır. Görsel ve yazılı basında çıkan, sosyal medyada yapılan saldırılar karşısında perişan olmuştur" cümleleri dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.