Bade İşçil... ÜNLÜ OYUNCUYA, EŞİ MALKOÇ SUALP'İN AİLESİNDEN TEPKİ !..

Bade İşçil... ÜNLÜ OYUNCUYA, EŞİ MALKOÇ SUALP'İN AİLESİNDEN TEPKİ !..

Ünlü oyuncu ve ve eşi arasında sular durulmuyor.

Geçtiğimiz ay Malkoç Süalp'e boşanma davası açan Bade İşçil'in "Kocam çocuğumu emzirmeme izin vermiyor. 2 yaşına geldiğinde onu Londra'ya yatılı okula göndereceğini söylüyor" iddiaları uzun süre gündemden düşmemiş, Süalp'in barışma talebinin ardından ünlü oyuncu davasını geri çekmişti.

"BADE'NİN TEK DERDİ EVİ KOPARMAK"

 

Mahkemeden çıkan karar, Malkoç Süalp'in ikiz kardeşi Tarkan Süalp'i isyan ettirdi. Tarkan Süalp, Bade İşçil'in Nişantaşı'nda lüks bir dairesi olduğunu öne sürdü: "Nişantaşı-Hüsrev Gerede Caddesi'ndeki Koç apartmanında Bade'nin kendi üstüne kayıtlı lüks dairesi var. Mobilyalı ve kimse oturmuyor şu anda. Madem sığınacak yeri yok, neden oraya gitmiyor? Kardeşim Savoy Konutları'da 2 milyon dolara ev almıştı, Bade'nin tek derdi o evi koparmak.

 

"ÖZEL HAYATINDA DA OYUNCULUK YAPIYOR"

 

Mesleğindeki gibi özel hayatında da artistlik yapıyor. Oyunlar oynuyor, yalanlar söylüyor. Onunki, tamamen kafa koparma operasyonu. Temizlikçisi bile yalanlarına dayanamadı, sonunda işi bıraktı."

TEMİZLİKÇİ İŞİ BIRAKTI

 

Tarkan Süalp, çiftin evindeki temizlikçinin 'Bade İşçil'in yalanlarına dayanamayarak' işi bıraktığını öne sürdü. Süalp, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla, temizlikçinin İşçil'e şu mesajı gönderdiğini iddia etti: "Selam Bade Hanım, ben istifa ediyorum. Malkoç Bey'e de yapılanlar son derece haksızlık. Yukarıda Allah var.

O evde yaşananlara ocaktan beri ben şahidim. Malkoç Bey'e çok haksızlık. Bunları asla hak etmiyor. Allah size akıl fikir versin. İnşallah bir gün aklınız yerine gelir anlarsınız. Beni de tehdit etmeye hakkınız yok. Anahtarı da teslim edeceğim."

Tarkan Süalp, "Bunu sana ithaf ediyorum" notuyla Instagram'da şu sözü paylaştı:"Gerçeği söylersen geçmişinin parçası olur ama eğer yalan söylersen geleceğinin parçası olur."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.