Bahar: Çiçek Açmaya Hazır Mısın?... BAHAR KRİTİK BİR KARARIN EŞİĞİNE GELİYOR!

Bahar: Çiçek Açmaya Hazır Mısın?... BAHAR KRİTİK BİR KARARIN EŞİĞİNE GELİYOR!

“Bahar: Çiçek Açmaya Hazır Mısın?” 63. bölümüyle 21 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de..

‘Bahar: Çiçek Açmaya Hazır Mısın?’ın 63. Bölümünde;

Aziz Uras’ın Maral’la evlenip onu eve getirmesi, Bahar başta olmak üzere tüm ailede adeta bir deprem etkisi yaratır. Bahar ve Seren bu evliliği boşa çıkarmak için kimsenin aklına gelmeyecek cesur ve tehlikeli bir hamle yapar.

Bu hamle yalnızca Uras’ı değil, evdeki herkesin hayatını etkileyecek, tüm dengeleri alt üst edecektir. Seren, Uras’a aradığı gücü ve hâkimiyeti tattırmamaya kararlıdır; çocuklarını Maral’ın üvey anneliğinden korumak için sınırlarını zorlar.

Bu süreçte Maral ve Uras arasındaki ilişki de dönüşüm geçirmeye başlar. Bahar ise bir yandan evde yaşanan kaosla mücadele ederken, Harun ve Çağla arasındaki yakınlaşmayı anlamaya, kendi hislerini tartmaya çalışıyordur.

Tam her şey içinden çıkılmaz bir hâl almışken, Evren’le yaşadığı yüzleşme Bahar’ı hayatının en kritik kararlarından birinin eşiğine sürükler. Kendi hayatında hâlâ istediği gibi var olamadığını kabullenmek zorunda kalan Bahar için artık kaçacak yer kalmamıştır. Peki Bahar, bu kez gerçekten kendini seçebilecek midir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.