Balkaymak... OYUNCULARINDAN İZLEYİCİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ!..

Balkaymak... OYUNCULARINDAN İZLEYİCİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ!..

''Balkaymak'' oyuncuları, Cevahir Avm’de sinemaseverlerle birlikte filmi bir kez daha izleyerek basın mensupları ile kısa bir röportaj gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren, şiddet, alkol, sigara, erotizm ve küfür barındırmayan özgün hikayesi ile vizyona girdiği günden bu güne izleyicilerden tam not almayı başaran ''Balkaymak'' oyuncuları, Cevahir Avm’de sinemaseverlerle birlikte filmi bir kez daha izleyerek basın mensupları ile kısa bir röportaj gerçekleştirdiler. 

Film öncesinde basın mensupların sorularını yanıtlayan ''Balkaymak'' oyuncularından Sabina Toziya;

”Biz bu film için çok çalıştık, şimdi de burada onlarla birlikte minik bir keyif yapacağız. Bu bir anlamda izleyiciye teşekkür ziyareti de diyebiliriz.

İzleyici ile birlikte olmaktan keyif alıyoruz. Seti olan ve çalışan arkadaşlarımız bugün aramızda yoklar. Bu sizi yanıltmasın.

Belki haftaya hep birlikte başka bir sinema salonunda oluruz.'' dedi. Toziya'nın ardından muhabirlerin uzattığı mikrofonlara oldukça samimi açıklamalar yapan filmin yönetmeni ve senaristi Onur Tan ise:

''Binlerce güzel ve özel yorum aldık. Bu film seyirci gözünden bir tane bile eleştiri almadı. Bence bu bile başlı başına çok büyük bir başarıdır.

Ne kadar doğru bir iş yaptığımızın ispatıdır.” diyerek sinemaseverlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.