Banu Alkan... 'TÜRKİYE’DE ESTETİKSİZ TEK STAR BENİM!'

Banu Alkan... 'TÜRKİYE’DE ESTETİKSİZ TEK STAR BENİM!'

Bugüne dek hiç estetik ameliyat olmayan Türk sinemasının ‘Afrodit’i Banu Alkan, göz kapağı estetiği alanında yaptığı başarılı operasyonlarla tanınan Op. Dr. Tuncay Sezgin’e muayene oldu.

Sezgin’den küçük bir müdahele ile bakışlardaki etkiyi artırabileceğini öğrenen Afrodit, ilk kez bıçak altına yatmaya sıcak baktı.

SAHNE KIYAFETİYLE HASTANEDE

Yeşilçam’ın Afrodit lakaplı yıldızı Banu Alkan, yıllara meydan okuyan güzelliğini koruyabilmek için ilk kez bir doktorun kapısını çaldı.

Göz kapağı estetiği alanında Türkiye’nin en başarılı hekimleri arasında yer alan Bursa Özel Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuncay Sezgin’e muayene olan Banu Alkan, hastaneye baştan aşağı pembelere büründüğü şık sahne kıyafeti ve otriş maskesiyle geldi.

Hastaneye adım attığı andan itibaren büyük ilgi gören ve personel başta olmak üzere kendisine yaklaşan herkesi sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyaran Afrodit, otriş maskesiyle de olay yarattı.

TÜRKİYE’DE ESTETİKSİZ TEK STAR BENİM

Göz muayenesinden geçen Banu Alkan, Op. Dr. Tuncay Sezgin’in göz kapaklarına yapılacak basit bir operasyonla bakışlarını daha etkili hale getirebileceğini öğrenince büyük heyecan yaşadı.

Şimdiye kadar hiç estetik operasyon yaptırmayan ve bir süre daha bıçak altına yatmayı da düşünmediğini belirten Afrodit, “Türkiye’deki tek estetiksiz starım.

İnşallah da lazım olmaz. Ama olursa buradayım. Bakışların daha etkili, daha tesirli olma fikrine bayıldım.

Gözlerim çok kıymetlidir. Hayat bu her şey olabilir, tedbirimizi alalım...” dedi.

BİR HÜLYA BİR DE BEN, BAŞKASINI TANIMAM

Yeşilçam’ın son kadın starlarından olan Banu Alkan, yeni nesil oyuncular hakkındaki fikirlerini açıkladı.

Kendi jenerasyonundan sonra sinemadan kadın star çıkmadığını ama diziler sayesinde ünlü olan bazı meslektaşlarını beğendiğini belirten Afrodit, “Kısmen başarılı bulduklarım var.

Elbette yeniler gelecek ama bizim yerimizi kimse asla tutamaz. Sinemada en son nesiliz. Bizden sonra starlar gelmedi.

Bir tek Hülya Avşar ve Banu Alkan’ı tanırım, başka kimseyi tanımam bebeğim” ifadelerini kullandı.

BAKIŞLARIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ

Türkiye’nin en önemli yıldızlarından biri olan Banu Alkan’ın kendisini tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Op. Dr. Tuncay Sezgin, göz kapağı estetiği hakkında bilgi verdi.

Göz kapaklarının aslında insanın yüz şeklinin yanısıra bakışlarındaki etkide çok önemli olduğuna değinen Sezgin, “Göz kapaklarında gençlerde olabildiği gibi belli yaşlardan sonra da sarkmalar olabilmektdir.

Göz çevresine yaptığımız müdahele sayesinde bakışları daha canlı hale getirebilmekteyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.