`Barış Manço ile 7`den 77`ye Fotoğraf Sergisi`... FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ`NDE !..

`Barış Manço ile 7`den 77`ye Fotoğraf Sergisi`... FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ`NDE !..

Erkmen Sağlam`ın Objektifinden `Barış Manço ile 7`den 77`ye Fotoğrafları` sergisinin basın lansmanı 7 Ocak 2015 Çarşamba günü Fransız Sokağı Kültür Merkezi`nde yapıldı.

140 farklı ülkeyi dolaşarak Ekvator?dan kutuplara yaklaşık 800 bin kilometreden fazla yol kateden, Türkiye'yi karış karış gezerek ekranlara taşıyan Barış Manço ile 7'den 77'ye program yapımcı ve yönetmeni Erkmen Sağlam çektiği bu çok özel fotoğrafların anısını paylaştı.

21 yıldır kültür sanat etkinliklerine öncülük eden yazar /yönetmen ve afitaş başkanlığı yapan Mehmet Taşdiken Çarşamba Buluşmaları ile 2015'in ilk haftasında Erkmen Sağlam'ın objektifinden "Barış Manço ile 7'den 77'ye" fotoğrafları sergisine ev sahipliği yaptı.

Barış Manço'yu anma gecesinde, ünlü müzik yapımcısı Izzet Öz esprili sunumlarıyla renk katarken tam 13 yıl boyunca Barış Manço'nun efsane grubu Kurtalan Ekspresle birlikte olan ve "Mançoloji" albümünün aranjörlük ve müzik direktörlüğünü yapan Eser Taşkıran Barış Manço şarkılarından oluşan müzik dinletisiyle duygulu anlar yaşattı.

Sanatçı, oyuncu ve basın camiasından çok sayıda ünlü konukların olduğu sergi açılışına Azerbaycan'dan katılan Azerbaycan Televizyon ve Radyo Genel yayın yönetmeni Etibar Babayev sergi için 35 dk lık bir televizyon programı hazırlayacak.

Erkmen Sağlam'ın Objektifinden 'Barış Manço ile 7'den 77' ye fotoğrafları Sergisi' 7-21 Ocak 2015 tarihleri arasında ücretsiz olarak Barış Manço sevenlerinin ziyaretine açık kalacak.

Barış Manço'nun 20 yıl menejerliğini yapan Tamer Şahin'in, Hale Gündoğdu ile birlikte organize ettiği, her fotoğrafın Erkmen Sağlam'ın kaleminden kısa hikayeleri ile tam bir belgesel niteliği taşıyarak fark yaratan bu çok özel serginin Fransız Sokağı Kültür Merkezi'nin,ardından Azerbaycan/ Bakü'den başlayarak Türkiye ve dünyanın 4 bir yanını dolaşması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.