Barış Manço... ÖLÜMÜNÜN 21. YILINDA BARIŞSEVERLER KANLICA'DA BULUŞTU!..

Barış Manço... ÖLÜMÜNÜN 21. YILINDA BARIŞSEVERLER KANLICA'DA BULUŞTU!..

Barış Manço'yu, aramızdan ayrılışının 21.yıl dönümünde ailesi, sevenleri, müzisyenler ve tüm müzikseverlerle, gelenekselleşmiş "Barış Manço Vapur Etkinliği" kapsamında Kanlıca'ya ziyarete gitti.

Her yıl geleneksel olarak Şubat ayının ilk pazarı gerçekleşen organizasyon için Kadıköy'den kalkan Barış Manço vapuru, Beşiktaş'tan da misafirlerini alarak Kanlıca'ya doğru yol aldı.

Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Rusya, Almanya, Amerika, Belçika gibi Dünya'nın dört bir yanından gelen misafirleri ile rekor bir katılımla dolan Barış Manço vapurunda müzik de eksik olmadı.

Hem vapurda hem Kanlıca'daki Barış Manço'nun kabri başında gerçekleşen dua sonrası Manço ailesi ile bir araya gelen Barışseverler, Doğukan, Batıkan Manço ve Lale Manço Ahıskalı ile sohbet etti.

Her yıl artarak devam eden özlem, ilgi ve sevgiden çok etkilenen Manço ailesi Barış Manço ile büyüyen çocukların çocukları ile de bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş'ın da katıldığı etkinlik için Barış Manço vapurunun uzun süredir devam eden bakımı tamamlanarak, yenilenmiş hali ile ilk seferine bu etkinlikle çıktı.

İSTEK Belde Okulları, Moda Mimar Sinan Lisesi Öğrencileri ve İz Manço "Barış Manço" Şarkıları Söyledi.

Lale Manço Ahıskalı, Doğukan Manço ve Batıkan Manço ev sahipliğinde gerçekleşen vapur buluşmasında 7'den 77'ye Barışsever bir araya geldi.


Bu özel organizasyonda bu yıl Barış Manço şarkılarını öğrenci orkestraları ve İz Manço yorumladı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Altı saat süren etkinlik sonrası Barış Manço vapuru tekrar Kadıköy'e döndü. Barışseverler günü Moda'da tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.