Barış Murat Yağcı... YILLAR SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK ÇIKIŞI; “ÇOK HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM!”

Barış Murat Yağcı... YILLAR SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK ÇIKIŞI; “ÇOK HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM!”

Konuk olduğu bir programda Survivor yıllarına dair samimi açıklamalarda bulunan Barış Murat Yağcı, şampiyonluk yarışına ve eski dostu Cemal Can Canseven'e ilişkin yaptığı çarpıcı değerlendirmelerle dikkat çekti.

“Survivor” macerasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Barış Murat Yağcı, yıllar sonra yarışmanın finali ve şampiyonluk süreciyle ilgili konuştu.

Ecem Dinçkal’ın programında kendisine “Hak etmeden şampiyon olduğunu düşündüğün biri var mı?” sorusu yöneltilen Yağcı, kendi yarıştığı dönemi örnek gösterdi.

“ÇOK HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Barış Murat Yağcı, ikinci olduğu ve Cemal’in şampiyonluğa ulaştığı sezonla ilgili düşüncelerini açıkça dile getirdi.

Yağcı:

“Benim dönem, mesela ikinci olduğumda Cemal’in şampiyon olduğu dönem, bence çok hak ettiğini düşünmüyorum.”

dedi.

Kendisinin sezon boyunca hem performans hem de SMS açısından farklı bir noktada olduğunu savunan Yağcı, rakibinin yükselişinin yarışmanın son bölümünde gerçekleştiğini söyledi.

“SON BİR AYDA ÇIKIŞA GEÇTİ”

Yağcı, yarışmanın büyük bölümünde kendi performansının daha güçlü olduğunu ileri sürerek şu ifadeleri kullandı:

“Performans olarak da SMS olarak da ben çok farklı bir yerdeydim ama Cemal, ben en son sakatlandıktan sonra son bir ay içinde çıkışa geçti ve kimse o son bir aya kadar nasıl geldiğini sorgulamadı.”

Yağcı, kendi performansının sakatlık nedeniyle düşüşe geçtiği dönemde Cemal’in yükseldiğini belirtti.

“O DÖNEM BENİM OLMAM GEREKİYORDU”

Barış Murat Yağcı, yıllar sonra final sonucuyla ilgili düşüncesinin değişmediğini de söyledi.

“Benim performansım düştüğünde o çıkışa geçmişti. Ama yine de bence o dönem benim olmam gerekiyordu.”

ifadelerini kullanan Yağcı, yarışmanın içinde olduğu dönemde yaşananları tam anlamıyla değerlendiremediğini de anlattı.

“NORMALDE BUNU SÖYLEMEM AMA…”

Yağcı, açıklamalarının devamında daha da dikkat çekici bir ifade kullandı:

“Normalde bunu böyle söylemem ama böyle olması gerekiyordu. Benim olduğum dönem kesinlikle bence bendim.”

Yarışmanın final anlarını da hatırlatan Yağcı, son dakikalara kadar kendisinin önde olduğunu düşündüğünü söyledi.

“REKLAM ARASINA KADAR ZATEN BENDİM”

Final gecesine ilişkin konuşan Barış Murat Yağcı:

“Son 15 dakikaya kadar bendim zaten. Reklam arasına kadar zaten bendim. Sonra bir anda SMS’te o geldi.”

dedi.

Yağcı, Cemal’in çevresindeki ünlü isimlerin final gününde yoğun destek vermiş olabileceğini öne sürdü:

“O dönem Cemal’in tanıdığı çok celebrity isim vardı. Belki onlar son gün çok abandılar.”

Bu sözler Yağcı’nın kişisel değerlendirmesi ve iddiası olarak dikkat çekerken, yıllar sonra yeniden “Survivor” finalini gündeme taşıdı.

YILLAR SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK ÇIKIŞI

Barış Murat Yağcı’nın açıklamaları, yarışmanın üzerinden uzun süre geçmesine rağmen o finalin kendisi açısından hâlâ kapanmamış bir hesap olduğunu ortaya koydu.

Yağcı’nın özellikle “O dönem benim olmam gerekiyordu” ve “Reklam arasına kadar zaten bendim” sözleri sosyal medyada da tartışılacak gibi görünüyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.